Prima pagină » Serialul „The Big Bang Theory” se termină după al 12-lea sezon. Cum au reacționat actorii

Serialul „The Big Bang Theory” se termină după al 12-lea sezon. Cum au reacționat actorii

Autor: admin
0 comentarii

Serialul „The Big Bang Theory” se termină după al 12-lea sezon. Cum au reacționat actorii

CBS a avut în vedere negocierea unei înțelegeri pentru filmarea a încă două sezoane, în urma cărora Jim Parsons ar fi câștigat aproape un milion de dolari per episod, dar pe care actorul a refuzat-o.

Actorul care îl interpretează pe Sheldon Cooper a postat un mesaj pe Instagram, în care vorbește despre recunoștința pe care o poartă față de colegi, echipă și fanii serialului. „Este foarte greu (aproape imposibil) să accept că aceasta este o fotografie a primului episod din cele 24 care urmează să fie fimate pentru `The Big Bang Theory`. Mă simt norocos că mai avem încă 23 de episoade de filmat pentru că sper ca, pe parcurs, să încep să realizez și să accept faptul că acesta este ultimul sezon. Simt o recunoștință imensă pentru urmăritorii noștri devotați care reprezintă motivul principal pentru care am fost onorați cu oportunitatea de a cunoște în profunzime aceste personaje pentru 12 ani din viețile noastre”. Jim a continuat prin a le mulțumi echipei și colegilor săi, care, între timp, i-au devenit prieteni.

Actrița Kaley Cuoco a postat o fotografie împreună cu echipa `The Big Bang Theory` pe contul ei de Instagram alături de care a adăugat descrierea „Tot acest parcurs a fost un vis devenit realitate și ne-a schimbat viețile. Nu contează când s-ar fi terminat, tot aș fi suferit. În lacrimi, vă promitem să vă aducem cel mai bun sezon de până acum. Tuturor fanilor noștri, echipei, familiilor noastre, Chuck Lorre, Warner Brothers, CBS și tuturor celor care ne-au fost alături de-a lungul anilor, vă mulțumim”.

This ride has been a dream come true and as life changing as it gets. No matter when it was going to end , my heart would have always been broken in two. Drowning in tears, we promise to bring you the best season yet. To the fans, our crew, families, Chuck Lorre, Warner Brothers , CBS, and everyone who has supported us for so many years, thank you. We are goin out with a bang ? @bigbangtheory_cbs

Cele mai citite articole

A post shared by @ normancook on

Mayim Bialik și-a exprimat, de asemenea, sentimentele în legătură cu finalul serialului, pe care le-a postat pe site-ul ei, Grok Nation. „Sunt fericită? Bineînțeles că nu. Acesta a fost job-ul meu de când Melissa Ruch și cu mine ne-am alăturat echipei în sezonul al patrulea. Îmi iubesc colegii și îi apreciez enorm pe cei din echipă, pe fanii noștri. Foarte mulți oameni fac parte din familia Big Bang. Îmi va fi foarte greu să nu plâng la filmările următoarelor 23 de episoade. Dar, ca și actori, iubim să aducem bucurie fanilor noștri și vom continua să facem acest lucru cât de bine putem”.

Distribuția `The Big Bang Theory` îi include și pe Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik și Melissa Rauch. După cele 12 sezoane, serialul a câștigat zece premii Emmy și a fost nominalizat de 52 de ori.

Citește și:
Kaley Cuoco, actrița din The Big Bang Theory, a suferit o intervenție chirurgicală la doar 5 zile de la nuntă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cum-au-reactionat-actorii-la-terminarea-serialului-big-bang-theory-618565/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si