Prima pagină » 5 trucuri extrem de simple pentru o piele mai sănătoasă

5 trucuri extrem de simple pentru o piele mai sănătoasă

Autor: admin
0 comentarii
5 trucuri extrem de simple pentru o piele mai sănătoasă

Specialiștii recomandă să îți îmbunătățelti rutina zilnică de îngrijire cu aceste cinci trucuri.

Dezvoltă un sistem de dublă curățare

Încercă să îți cureți tenul în momentul în care ajungi acasă de la birou. Nu aștepta până înainte de culcare. Specialiștii spun că un ten foarte curat este primul pas către un ten mai sănătos. Ei recomandă să curărățăm tenul, mai întâi, cu un demachiant ușor, cu o textură lăptoasă, pentru a îndepărta machiajul și impuritățile. Apoi, după ce am îndepărtat demachiantul cu ajutorul unui prosop cald, trebuie să ne spălăm tenul, de data acasta cu un gel de curățare cu o textură mai solidă.

Exfoliază-ți tenul

Exfolierea este un pas esențial pe care oricine ar trebui să îl practice. Dacă aveți tenul prea sensibil și nu suportați un exfoliant abraziv, puteți recurge la un peeling chimic, folosind un toner cu acid lactic și acid salicilic.

Alternează serum-urile pe care le folosești

Este important să alternezi produsele tip serum pe care le folosești. Astfel, vei reuși să tratezi toate problemele tenului. Foloseste un ser bogat în colagen și antioxidanți, dacă simți că ai nevoie de un lifting. Alte ingrediente foarte bune pentru ten sunt: vitamina A, vitamina C și peptidele.

Aplică mai multe măști

Măștile sunt foarte populare pe Instagram, în ultimul timp. Dar, există măști și măști. Important este să le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine tipului tău de ten și să le folosești regulat. Cel mai indicat este să îți aplici o mască de două ori pe săptămână.

Renunță la tehnoligie, din când în când

Cele mai citite articole

Ultimul truc nu are de a face nici cu ingredientele miraculoase, nici cu tehnicile de aplicare a produselor de îngrijire. Un lucru esențial este să reușim să gestionăm mai bine timpul pe care îl petrecem în fața calculatorului, telefonului, sau a altor tehnologii similare. Încercă să închizi telefonul mobil atunci când ajungi acasă și să îl lași în altă cameră.

Deși pare un sfat care nu are legătură cu rutina de îngrijire a tenului, este foarte important să te deconectezi total și să renunți la orice tip de tehnlogie, din când în când. Este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine și pentru tenul tău.

Citește și:
Cum poți evita alegerea unei coafuri care te îmbătrânește

Text: Madalina Preda
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/5-trucuri-extrem-de-simple-pentru-o-piele-mai-sanatoasa-580296/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si