Prima pagină » Lucruri pe care un bărbat nu le va face niciodată într-o relație constructivă și sănătoasă

Lucruri pe care un bărbat nu le va face niciodată într-o relație constructivă și sănătoasă

Autor: admin
0 comentarii

Lucruri pe care un bărbat nu le va face niciodată într-o relație constructivă și sănătoasă

Sunt lucruri pe care unii oameni le tolerează pe când alții nu, însă cu sigurantă locul anumitor vorbe, gesturi și fapte nu este într-o relație sănătoasă. Există, totuși, anumite semne ce ”dau de gol” o relație fericită și mai există anumite lucruri pe care un bărbat nu le va face niciodată dacă este implicat într-o astfel de relație.

1) Nu te va judeca după trecut

Un bărbat care își dorește ca să mențină relația sănătoasă nu te va judeca după greșelile făcute în trecut și nici nu ți le va reproșa vreodată. Nimeni nu este perfect și toți facem greșeli, așa că îl va interesa doar cum ești în prezent, nu cum erai înainte de a îl cunoaște.

2) Nu te va pune pe locul doi

E adevărat, vor exista momente când va fi nevoit să își pună familia, copiii (dacă are) sau chiar pe el pe primul loc, însă un bărbat adevărat va încerca mereu să te facă să simți că ești o prioritate pentru el. Dacă observi că își alege prietenii sau alte activități în locul tău în mod constant, în relația voastră există o problemă.

3) Nu va fi deranjat de dorințele tale sexuale

Dacă un bărbat va fi deranjat de faptul că nu vrei să faci anumite lucruri în pat, sau de faptul că ai anumite dorințe sexuale ce nu sunt pe gustul lui, relația nu este una sănătoasă. Evident, sunt și anumite excepții. De exemplu, dacă dorințele tale sexuale sunt nocive pentru tine sau pentru relație, atunci are tot dreptul să spună nu.

4) Nu va dori cu orice preț să îi satisfaci toate fanteziile

Sigur că toți ne-am dori ca partenerul nostru să ne satisfacă toate dorințele și fanteziile, dar în viața reală sunt puține cazuri în care asta se întâmplă în totalitate. Un bărbat ce își dorește o relație sănătoasă nu va avea de la tine așteptările pe care le poate avea de la un star de filme pentru adulți, ci va fi de acord să faceți ceva frumos, împreună.

5) Nu te va subaprecia și îți va vorbi întotdeauna frumos

Un bărbat adevărat ți se va adresa mereu respectuos, chiar și atunci când este nervos. Un bărbat care te subapreciază, și prin ceea ce spune reiese că te desconsideră, nu este ceea ce ai nevoie pentru a fi fericită.

6) Nu se va îndepărta de tine

Cele mai citite articole

Un bărbat simte din când în când nevoia să fie singur pentru a ”își pune ordine în gânduri”, mai ales atunci când se simte supărat. Într-o relație fericită, el se va izola temporar, dar se va întoarce la tine pentru că va simți nevoia să vorbească. Însă, un bărbat într-o relație nesănătoasă se va îndepărta de tine fără să spună de ce și nu va lăsa cale de apropiere. Dacă simți că o face intenționat ca să te rănească și nu poți discuta, de cele mai multe ori, nu te înșeli. Dacă te simți, totuși, îngrijorată, dar știi că este doar o nevoie temporară de a fi singur, atunci relația este una sănătoasă și fericită.

7) Nu se va lega de sentimentele tale

Îți spune că exagerezi mereu și are o problemă cu faptul că ești sensibilă? Încearcă să te facă să crezi că tot ceea ce simți este greșit? Atunci este o problemă în relația ta. Un bărbat care își dorește o relație armonioasă nu va judeca ceea ce simți și nu te va face să crezi că este ceva în neregulă cu tine.

8) Nu te va jigni în fața prietenilor

Se spune că ”cine se iubește se tachinează”, dar este o diferență între glume nevinovate și comentarii răutăcioase. Dacă are mereu comentarii legate de tine, de hainele sau jobul tău și nu le spune decât în fața prietenilor, atunci el nu merită respectul tău. Cea mai bună soluție este o despărțire cât mai curând.

9) Te va ajuta să îți depășești temerile

Un bărbat adevărat va fi lângă tine și te va ajuta să treci peste grijile și fricile tale legate de o ceartă sau o situație nefavorabilă. Dacă cel de lângă tine nu are timp, interes sau pur și simplu nu vrea să te ajute, atunci relația în care te afli nu este una potrivită pentru tine.

10) Nu va fi egoist

Dacă ține la tine, îți va oferi tot ce are el mai bun. Va încerca să fie cea mai bună versiune a lui. Semnul că relația este toxică este acela că bărbatul va lua fără să ofere în schimb și nu se va simți prost pentru asta. Sau, dacă o va face, își va cere scuze, însă atitudinea lui va rămâne aceeași.

Citește și:
8 diferențe majore între ce își doresc bărbații și femeile în materie de sex

Text: Monica Andrei
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/lucruri-pe-care-un-barbat-nu-le-va-face-niciodata-intr-o-relatie-constructiva-si-sanatoasa-580304/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si