Prima pagină » (P) Descoperă simfonia gusturilor în meniul PAUL Bistro din Agora Floreasca!

(P) Descoperă simfonia gusturilor în meniul PAUL Bistro din Agora Floreasca!

Autor: admin
0 comentarii

(P) Descoperă simfonia gusturilor în meniul PAUL Bistro din Agora Floreasca!

Am deschis cel de-al patrulea Bistro în incinta noului complex Agora Floreasca, un concept inedit de tip food hall, care le oferă oaspeților noi oportunități de a lua masa într-un spațiu modern și elegant.

PAUL Bistro este un concept nou, destinat persoanelor pasionate de arta culinară. De aceea, fiecare rețetă este atent preparată, astfel încât clienții PAUL să regăsească experiența franțuzească de fiecare dată când vin la PAUL.

Cele mai citite articole

Pe lângă produsele clasice cu care ne-a obișnuit – precum Tartelette Framboises, Éclairs Chocolat sau sandwich-urile Dieppois și Tomates Mozzarella – în meniul Bistro au apărut preparate noi, cum ar fi pulpa de rață – Confit de canard, obrăjori de vită – Pièces de Bœuf sau Cabillaud Royal de Méditerranée, preparat din file de cod proaspăt, sos de roșii Cherry cu Baby spanac, morcovi, Capere, unt, usturoi și pătrunjel care alături de un pahar de vin franțuzesc sună cel mai bine. Pasiunea pentru rețetele français, tradiția și ingredientele proaspete – acestea sunt elementele care alcătuiesc Simfonia Gusturilor la PAUL.

Ți-am făcut poftă? Atunci te așteptăm să descoperi o simfonie de gusturi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-descopera-simfonia-gusturilor-meniul-paul-bistro-din-agora-floreasca-653824/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si