Prima pagină » Hasta la vista, ten acneic!

Hasta la vista, ten acneic!

Autor: admin
0 comentarii
Hasta la vista, ten acneic!

Descoperă cele cinci proceduri care te vor ajuta să tratezi acneea și cicatricile lăsate de aceasta.

3 în 1

Ce este: Metoda Dermia, bazată pe tehnologia Skinfactor, înglobează microdermabraziunea, mezoterapia și procedurile de filler într-un singur tratament, ceea ce înseamnă că structura pielii tale va fi refăcută, iar funcțiile acesteia corectate. De asemenea, acest tratament folosește Purifying Booster DIS, un ser antibacterian, care întrerupe ciclul de apariție al inflamațiilor, readuce echilibrul pielii, diminuează roșeața și protejează pielea de viitoare infecții. Tratamentul este personalizat în funcție de problemele pielii și poate fi realizat atât pe față, cât și pe gât sau pe zona decolteului. Chiar dacă rezultatele sunt vizibile imediat, este indicat să urmezi patru ședințe pentru a te bucura de o transformare completă.
Detalii: 90 de minute / 475 lei
Unde: Centrele Silhouette, www.silhouette.ro

Ace mici, rezultate mari

Ce este: Sistemul Dermapen 4 este un dispozitiv medical bazat pe o tehnologie de ultimă generație care tratează cicatricile postacneice, precum și acneea microchistică. În momentul în care acele fine ale dispozitivului pătrund în piele, creează o microtraumă care induce apariția unei faze de vindecare, a unui răspuns imun. În același timp, acele rup țesutul fibros din cicatrice, permițând revascularizarea acestuia, creșterea ordonată a fibrelor de colagen și ameliorarea cicatricilor. De asemenea, se creează o serie de microcanale prin care substanțele nutritive aplicate pe piele pătrund uniform și în profunzime. Partea cea mai bună este că această terapie nu necesită timp de recuperare, având ca principiu de bază capacitatea organismului uman de a se reface singur.
Detalii: 60 de minute / 500 lei
Unde: Clinica Dermestetica, www.dermestetica.ro

Tratament cu laser

Ce este: Clear Skin este un laser folosit în dermatologia estetică pentru mai multe tipuri de afecțiuni: acnee, cicatrici postacnee, hiperpigmentație, dar care reușește să trateze și primele semne ale îmbătrânirii. Micro-pulsațiile de energie pe care se bazează laserul produc microleziuni colagenului de la nivelul dermului, provocând o reacție de vindecare, cu sinteză de colagen și elastină, corectând cicatricile postacnee, petele pigmentate și porii dilatați. Calitatea generală a tenului va fi îmbunătățită, acesta devenind mai fin și mai uniform. Tratamentul nu afectează epiderma (stratul protector al pielii), ceea ce face ca timpul de recuperare să fie extrem de scurt sau chiar inexistent, spre deosebire de alte lasere mai agresive. Un alt plus este acela că procedura nu necesită anestezie, senzația resimțită fiind de căldură și de ușoare înțepături. Pentru ca rezultatele să fie vizibile, ai nevoie de 4–6 ședințe, care se vor realiza la un interval de două săptămâni.
Detalii: 30 de minute / 500 lei
Unde: Skinmed Clinic, www.skinmed.ro

Cocktail pentru ten

Cele mai citite articole

Ce este: Mezoterapia este o descoperire revoluționară în tratamentul facial, care are la bază introducerea în straturile profunde ale pielii a unor substanțe active, concentrate. Prin injectări multiple cu ajutorul unui ac special, de dimensiuni extrem de reduse, un cocktail de aminoacizi, vitamine și acid hialuronic va ajunge în derm. Această terapie ajută în mod natural la regenerarea celulară a pielii, la diminuarea acneei și a petelor pigmentare, oferind în același timp tenului tău un aspect luminos și întinerit. Specialiștii recomandă trei ședințe pentru ca efectele să fie maxime, însă vei remarca o ameliorare după o primă ședință.
Detalii: 15 minute / 180 euro
Unde: Clinica Viva Estetic, www.vivaestetic.ro

Viteză supersonică

Ce este: Jet peel este un dispozitiv care curăță pielea acneică cu un jet de lichid activ cu o viteză supersonică printr-un sistem de microcapilare. Ce înseamnă asta? Că fiecare picătură care ajunge pe ten are un diametru foarte mic – doar 5 microni – și o energie cinetică extrem de mare, care îi permite să curețe tenul în profunzime. În același timp, se produce și un drenaj limfatic prin care vor fi îndepărtate materiile rămase în piele, dar și o crioterapie care va ajuta la ameliorarea cicatricilor lăsate de acnee. Concomitent, dispozitivul realizează o hidratare profundă, extrem de utilă tenului acneic, care în majoritatea cazurilor este uscat, mai ales dacă au fost folosite gelurile antiacneice care au acest efect. Acest tratament nu numai că ajută la curățarea tenului acneic și a cicatricilor, ci stimulează și regenerarea pielii.
Detalii: 20 de minute / 220 lei
Unde: Centrul Medical Prof. Dr. Nedelcu Ioan, www.drnedelcuioan.ro

Citește și:
10 moduri simple prin care poți da mai mult volum părului lipsit de vitalitate

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/hasta-la-vista-ten-acneic-653907/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!