Prima pagină » 16 celebrități care au devenit părinți la o vârstă fragedă

16 celebrități care au devenit părinți la o vârstă fragedă

Autor: admin
0 comentarii

Dacă ești în acea perioadă a vieții în care te întrebi dacă a venit momentul în care să ai sau nu un copil, află cum aceste celebrități au devenit părinți sub vârsta de 25 de ani.

Fie că mereu te confrunți cu faptul că nu ai timp, vrei să te preocupi asupra propriei persoane, a carierei sau pur și simplu nu crezi că este momentul potrivit, fiecare dintre noi are dreptul să aleagă când să facă un copil sau nu. (Pentru că da, unele femei aleg să nu facă un copil și nu ar trebui să le judecăm.)

1. Natalia Vodianova

Natalia Vodianova este un fotomodel extrem de cunoscut de origine rusă. Ea a devenit mamă la o vârstă destul de fragedă, mai precis la 19 ani, când l-a născut pe fiul său, Lucas.

2. Oprah Winfrey

Oprah Winfrey a rămas însărcinată la 14 ani în urma unui abuz sexual de la un membru al familiei. Însă, din păcate, ea l-a pierdut prematur și a decis să fondeze un internat pentru fete.

3. Roseanne Barr

Actrița americană Roseanne Barr a devenit mamă la vârsta de 17 ani. Cu toate astea, ea a decis să o dea spre adopție pe fiica ei.

4. Tom Jones

Tom Jones a devenit părinte la vârsta de 17 ani. Cu toate că el a mai avut un fiu în urma unei relații extraconjugale, el s-a preocupat de educația lor.

5. Loretta Lynn

Cântăreața de muzică country Loretta Lynn a devenit și ea mamă încă de tânără. Ea a născut la vârsta de 16 ani.

6. Sofia Vergara

Sofia Vergara este o actriță extrem de cunoscută. Ea l-a născut pe fiul său, Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara la vârsta de 19 ani.

7. Solange Knowles

Solange Knowles, sora lui Beyonce, a devenit mamă la vârsta la vârsta de 18 ani. Ea și soțul său, Daniel Smith, au devenit părinții unui băiețel pe nume Daniel Julez J. Smith.

8. Aretha Franklin

Cele mai citite articole

Povestea incredibilă de viață a artistei Arethei Franklin are în spate și o poveste emoționantă. Ea a devenit pentru prima dată mamă atunci când avea doar 12 ani, iar pentru a doua oară la vârsta de 14 ani.

9. Maya Angelou

Poeta și activista americană a avut o poveste de viață extrem de interesantă. Maya Angelou a devenit mamă la vârsta de 17 ani.

10. Reese Witherspoon

Actrița Reese Witherspoon a devenit mamă la 23 de ani. Ea chiar a declarat faptul că odată cu nașterea fiicei sale, viața ei i s-a schimbat.

11. Britney Spears

Britney Spears este una dintre celebritățile care a devenit mamă încă de tânără. Ea l-a născut pe fiul său, Sean Preston Federline la vârsta de 23 de ani.

12. Louis Tomlinson

În ciuda faptului că nu ne-am fi așteptat, solistul din trupa One Direction a devenit tată la vârsta de 23 de ani. Mama copilului său este fosta lui iubită, Briana Jungwirth.

13. Liam Payne

Și Liam Payne face parte din categoria celebrităților care au devenit părinți încă de tineri. El a devenit tată tot la vârsta de 23 de ani.

14. Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor a avut primul său copil cu al doilea soț al său, Michael Wilding. La vârsta de 21 de ani ea a devenit mamă.

15. Whoopi Golberg

Actrița americană de comedie Whoopi Goldberg a devenit mamă la vârsta de 18 ani. Ea are un singur copil, pe Alex Martin.

16. Kylie Jenner

În mod cert Kylie Jenner va rămâne în atenția tuturor pentru faptul că a devenit mamă la vârsta de 22 de ani. Cu această ocazie, ea a făcut și un video emoționant pe care l-a împărtășit cu fanii ei pe rețelele de socializare.

Citește și:
9 lucruri de reținut din rutina de seară a celebrităților

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/16-celebritati-care-au-devenit-parinti-la-o-varsta-frageda-680044/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si