Prima pagină » 3 minciuni pe care oamenii le spun la prima întâlnire

3 minciuni pe care oamenii le spun la prima întâlnire

Autor: admin
0 comentarii

3 minciuni pe care oamenii le spun la prima întâlnire

O primă întâlnire întotdeauna îți va da emoții, deoarece nu știi cum să reacționezi și nici ce să spui, iar astfel îți poți face probleme acolo unde nu este cazul. Dar, conform cercetărilor, motivul din spatele acestor minciuni pe care oamenii le spun la prima întâlnire este faptul că nu sunt îndeajuns de mulțumiți de propria persoană.

Astfel, simt nevoia să se agațe de anumite minciuni, doar pentru a crea o versiune diferită asupra felului lor de a fi. Cel mai important este să fii sinceră cu tine, dar și cu persoana cu care urmează să te întâlnești. Nimeni nu-și dorește să aibă în viața lui o persoană care nu este sinceră. Nu doar că te va ajuta în relația cu partenerul, dar și în relația cu tine. Vei avea mai mult de câștigat, iar ceilalți, cu siguranță, te vor respecta.

Dar, așa cum se spune, adevărul iese întotdeaun la iveală. Iată care sunt cele mai comune minciuni pe care oamenii le spun la prima întâlnire:

Înălțimea

Majoritatea oamenilor mint în legătura cu înălțimea lor, deoarece cred că sunt mult prea scunzi sau înalți pentru partenerul lor. Femeile se confruntă cu propriile frustrări dacă sunt mult prea înalte. Interesant este faptul că, în timp, femeile încep să-și aprecieze tot mai mult înălțimea, chiar dacă în tinerețe s-au simțit diferit. Bărbații care sunt scunzi nu au același simț apreciativ atunci când vine vorba de înălțime. Important este să fii sinceră încă de la început cu înălțimea pe care o ai, iar partenerul să nu-și facă speranțe deșarte!

Greutatea

Cele mai citite articole

Greutatea este una dintre problemele cu care se confruntă majoritatea femeilor, iar din acest motiv, pe internet, unele persoane arată mult mai slabe față de cum sunt în realitate. De cele mai multe ori, chiar apelăm la tot felul de diete, care mai de care mai drastice, mai ales înainte de un eveniment sau de o primă întâlnire. Spune-i încă de la început greutatea pe care o ai, iar dacă el decide să nu vă mai întâlniți, în mod clar acea persoană nu merită atenția ta. Dacă ești sinceră încă de la început, nu mai pierzi timpul cu o persoană care nu merită și care este interesată doar de aspectul fizic.

Situația financiară

Partenerul tău va afla, fie mai devreme sau mai târziu, situația ta financiară, iar atunci când va face asta, nu va mai avea încredere în tine. În același timp, va și considera că nu ești îndeajuns de mulțumită de tine pentru a recunoaște cum ești cu adevărat. Dacă nu ești mulțumită de jobul pe care îl ai, explică-i foarte clar acest lucru și spune-i că plănuiești să îl schimbi. Spune-i că vrei să faci altceva, dar momentan rămâi la jobul respectiv.

Cam astea ar fi top 3 minciuni pe care oamenii le spun la prima întâlnire. Tu te-ai confruntat vreodată cu ele?

Citește și:
8 probleme într-o relație care sunt mai dăunătoare decât infidelitatea

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram.com/blankitinerary

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/3-minciuni-pe-care-oamenii-le-spun-la-prima-intalnire-619106/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si