Prima pagină » 3 tipuri de bărbați alături de care femeile nu ar trebui să-și piardă timpul

3 tipuri de bărbați alături de care femeile nu ar trebui să-și piardă timpul

Autor: admin
0 comentarii

3 tipuri de bărbați alături de care femeile nu ar trebui să-și piardă timpul

Știm cât poate fi de dificil să întâlnești bărbați alături de care să te simți confortabilă și care să-ți ofere siguranța unei relații serioase. Online dating-ul și aplicațiile care ne ajută să cunoaștem bărbați s-au dezvoltat tot mai mult în ultima vreme. De aceea, este foarte important să-ți setezi bine prioritățile și să nu îți pierzi vremea cu bărbați care nu vor fi niciodată potriviți pentru tine.

Dacă vrei să ai o relație serioasă care se poate concretiza în formarea unei familii, nu trebuie să pierzi timpul cu oameni care nu vor aceleași lucruri. Iată cele trei tipuri de bărbați pe care ar trebui să îi eviți, dacă vrei să ai o relație de lungă durată:

1. Bărbații imaturi

Problema cu bărbații imaturi este aceea că vor să trăiască în prezent, ceea ce înseamnă că nu se simt confortabili să vorbească despre planurile viitorului vostru împreună, nedorind niciun fel de presiune în acest sens. Această tipologie de bărbați reprezintă o pierdere de vreme pentru femeile care se gândesc la o relație care să le ofere stabilitate. Dacă pare prea frumos pentru a fi adevărat, probabil chiar este. Lipsa planurilor de viitor nu este un factor sănătos pentru o relație care se intenționează a fi de lungă durată.

2. Bărbații care muncesc prea mult

Vrei, cu siguranță, un bărbat care lucrează din greu pentru a-și îndeplini obiectivele, însă, câteodată, mai ales dacă sunt la începutul carierei, unii bărbații pot fi atât de concentrați pe locul de muncă încât nu vor să-și atribuie și responsabilitatea unei relații de cuplu. Iar problema cu acești bărbați este aceea că își dau seama mult prea târziu că o atitudine concentrată pe un singur plan nu este tocmai cea corectă.

3. Bărbații care se întâlnesc simultan cu mai multe femei

Cele mai citite articole

Această tipologie poate fi puțin mai greu de identificat, deoarece ei nu se cataloghează deloc drept „playeri”. Sunt obișnuiți să le spună femeilor exact ce acestea vor să audă. Dacă asculți cu atenție, însă, vei identifica o factorii care le trădează comportamentul. Nu au planuri în care te includ, și nici nu vorbesc despre viitor.

Dacă îți dorești o relație de lungă durată, trebuie să fii un receptor foarte bun și să asculți cu atenție ce are de spus. Un bărbat care vrea aceleași lucruri ca și tine, te va include în planurile lui de viitor.

Citește și:
3 pași necesari pentru a-ți reface viața amoroasă după divorț

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/3-tipuri-de-barbati-alaturi-de-care-femeile-nu-ar-trebui-sa-si-piarda-timpul-644161/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si