Prima pagină » 4 greșeli pe care le faci și care te împiedică să îți găsești dragostea

4 greșeli pe care le faci și care te împiedică să îți găsești dragostea

Autor: admin
0 comentarii

4 greșeli pe care le faci și care te împiedică să îți găsești dragostea

Pentru fiecare dintre noi, găsirea bărbatului perfect este o adevărată provocare. Și spunem asta deoarece este destul de dificil să găsești acea persoană care să te iubească sincer, să fie alături de tine atât în momentele bune, cât și cele rele și cel mai important, să te trateze cu respect.

Însă, fără să vrem, nu conștientizăm că anumite obiceiuri pe care le facem ne împiedică să ne găsim alesul. Ar trebui să îți dai seama că mai întâi trebuie să te iubești pe tine, iar ulterior să fii într-o relație. Uneori, acceptăm și un comportament nu tocmai potrivit din partea partenerului sau chiar pe cineva care nu ne iubește suficient din cauza fricii de singurătate pe care o resimțim.  

Iată care sunt cele 4 greșeli pe care trebuie să le eviți dacă vrei să îți găsești dragostea adevărată:

1. Urmărești un anumit tipar de bărbat

Știm deja, vrei să ai alături un bărbat sincer, independent financiar, sigur pe sine, eventual și atrăgător, însă de cele mai multe ori persoana cu care ajungem să fim într-o relație nu ne îndeplinește toate aceste dorințe, iar atunci ar trebui să fii dispusă la anumite compromisuri. Ar trebui să realizezi faptul că nimeni nu este perfect și este mai bine să îți păstrezi mintea deschisă și către acele persoane cărora nu le-ai acordat atenție de la început.

2. Accepți și bărbați toxici

Cele mai citite articole

Nu putem controla comportamentul unui bărbat, însă putem alege cu foarte mare ușurință să ne îndepărtăm de cel care este toxic și ne face să suferim. În momentul în care accepți în viața ta ca un bărbat să se poarte cu tine într-un mod în care nu meriți, îți scade încrederea în propria persoană și consideri că nu poți găsi o persoană care să aibă sentimente puternice față de tine. 

3. Te mulțumești cu puțin într-o relație

De cele mai multe ori, ajungem să fim în relații și cu persoane care nu ne apreciază la adevărata valoare. Și totuși, de ce continuăm să facem asta? Ei bine, răspunsul este unul destul de simplu. Faci acest lucru deoarece îți e teamă să fii singură. De asemenea, mai este vorba și despre o zonă de confort pe care nu dorești să o depășești din cauza fricii de lucruri noi, dar și de eșec. Dezamăgirile fac parte din viața noastră și trebuie să le acceptăm așa cum sunt. 

4. Nu ești sigură de sentimentele tale

Poți confunda destul de ușor dragostea cu pasiunea, atracția fizică sau dorința. Atunci când iubești cu adevărat, ai cu partenerul tău o conexiune foarte puternică și pe lângă asta, împărțiți aceleași valori. În plus, chiar dacă nu ești sigură de sentimentele tale, ar trebui să îi spui partenerului acest lucru, iar prin acest fel să eviți ca el să aibă așteptări din partea ta.

Citește și:
3 semne care îți vor demonstra că el te iubește cu adevărat

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/4-greseli-pe-care-le-faci-si-care-te-impiedica-sa-iti-gasesti-dragostea-704333/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si