Prima pagină » 4 motive care te-ar putea convinge să te întorci la un partener care te-a înșelat

4 motive care te-ar putea convinge să te întorci la un partener care te-a înșelat

Autor: admin
0 comentarii

4 motive care te-ar putea convinge să te întorci la un partener care te-a înșelat

Infidelitatea nu înseamnă neapărat sfârșitul unei relații, însă este un moment extrem de dificil și trebuie să te gândești foarte bine dacă poți trece peste sau nu. 

Este în mod evident faptul că nu poți uita că un partener te-a înșelat deoarece acest moment te rănește, te face să te simți dezamăgită, neapreciată, dar mai ales să te îndoiești de sentimentele pe care partenerul pe care pentru tine sau nu. Și nu spunem acum ce ar trebui să faci, dacă să te împaci cu el sau nu, dar trebuie să conștientizezi că după infidelitatea partenerului, dinamica unei relații se poate schimba – fie în bine, fie în rău. 

Important este să nu începi să te învinovățești pe tine deoarece îți faci mai mult rău, ci mai degrabă să găsești o soluție și să te gândești dacă într-adevăr poți trece peste acest episod. Cu toate astea, există o serie de motive care ar putea convinge o femeie să se împace cu un fost iubit care a înșelat-o:

1. Crezi că nu a fost vina lui

Oricât de mult ne-ar plăcea să credem că nu el a fost de vină, știm că în unele situații nu se poate întâmpla așa. Cu toate astea, ne încăpățânăm tot mai mult să credem că el încă ne mai iubește, încă se mai gândește la noi, cu toate că ne-a înșelat. Însă, este sănătos să gândim așa? Ne face oare bine nouă, implicit și relației? Ei bine, află că nu deoarece mai întâi de toate trebuie să conștientizezi motivul care a dus la infidelitatea din partea partenerului.

2. Îți e frică să fii din nou singură

Cele mai citite articole

Singurătatea este un alt motiv care te-ar putea face să te împaci cu fostul iubit care te-a înșelat. Din păcate, ne este foarte frică să rămânem singure, însă, dacă stăm să ne gândim, și acea perioadă este benefică nouă și ne poate face să realizăm foarte multe lucruri și să ne preocupăm mai mult de noi și de sufletul nostru. Cu toate astea, află că nu este un motiv suficient de puternic care să te determine să te întorci la el. 

3. Aveți un copil împreună

Chiar dacă într-o relație se află și un copil, acest lucru nu reprezintă un motiv pentru care să te întorci la el dacă te-a înșelat. În primul rând, ar trebui să te gândești la tine și la fericirea ta. Trebuie să conștientizezi faptul că dacă tu ești fericită, așa va fi și copilul tău, fie că nu mai ești alături de tatăl lui. 

4. Îl iubești mult prea mult

Cu siguranță într-o relație contează sentimentele, dar oare ele sunt suficient de puternice, astfel încât să poți trece peste o infidelitate? Ei bine, după o astfel de experiență, sentimentele nu mai pot fi la fel de puternice și intense ca la început. Contează foarte mult și sprijinul din partea prietenilor și familiei. Nu este pentru nimeni ușor să afle că a fost înșelat, iar astfel este normal să ai o perioadă în care să reflectezi asupra situației. 

Citește și:
Cum poți depăși infidelitatea online a partenerului

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/4-motive-care-te-ar-putea-convinge-sa-te-intorci-la-un-partener-care-te-a-inselat-692149/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si