Prima pagină » 4 motive pentru care te îndrăgostești de un bărbat care nu îți împărtășește sentimentele

4 motive pentru care te îndrăgostești de un bărbat care nu îți împărtășește sentimentele

Autor: admin
0 comentarii

4 motive pentru care te îndrăgostești de un bărbat care nu îți împărtășește sentimentele

Ți s-a întâmplat cel puțin o dată să te îndrăgostești extrem de tare de un bărbat, iar el să nu îți împărtășească sentimentele.

Oricât de mult ne-am propune să nu mai facem asta, de cele mai multe ori ajungem în aceeași situație, în care noi facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a-l impresiona, îi demonstrăm că sentimentele noastre sunt serioase și puternice, însă el ne vede ca pe o prietenă sau o persoană cu care își petrece din când în când timpul liber. Dacă vei continua să faci asta, îți vei pierde încrederea în tine și o să ajungi să accepți lângă tine bărbați care nu te iubesc și nu te apreciază la adevărata valoare.

Așadar, iată care sunt cele 4 motive pentru care te îndrăgostești de un bărbat care nu are aceleași sentimente ca tine:

1. Ți-ai format o obișnuință

Un motiv pentru care ne tot îndrăgostim de bărbați indisponibili este că ne-am format deja o zonă de confort din care ne este tot mai greu să ieșim. Cu toate că poate fi destul de greu la început să te desprinzi de acest obicei toxic, e important să îți dai seama că, pe termen lung, îți va aduce suferințe și dezamăgiri.

2. Îți este teamă de o relație serioasă

Cele mai citite articole

Nu a spus nimeni că este ușor să fii într-o relație deoarece acest lucru implică să faci și anumite compromisuri. În momentul în care ne îndrăgostim de o persoană care nu ne împărtășește sentimentele, este de la sine înțeles faptul că nu ne simțim pregătite de o relație serioasă. Chiar dacă îți dorești să experimentezi și este firesc să faci asta, ar trebui să acorzi timp unui bărbat care merită și face eforturile necesare pentru a fi într-o relație cu tine.

3. Crezi că, la un moment dat, te va iubi și el

Dacă rămâi lângă un bărbat care nu te iubește în speranța că va avea și el sentimente față de tine, în cele din urmă te-ar putea dezamăgi. Și spunem asta deoarece nu îi poți impune cuiva să te iubească și poți evita o posibilă suferință dacă alegi să nu rămâi lângă el. Oricât de puternice sunt sentimentele tale față de el, trebuie să te gândești că o relație alături de un bărbat care nu te iubește nu poate avea viitor.

4. Nu ți-ai vindecat anumite răni din trecut

Se poate întâmpla să căutăm în posibilii parteneri un anumit comportament cu care ne-am mai confruntat în trecut. Acest lucru înseamnă că nu ai reușit încă să treci peste anumite răni și că ar fi important să mai aștepți până când să te implici într-o nouă relație. Este normal să ne dorim afecțiune din partea unui bărbat, dar ar trebui să mai stai o perioadă singură până când îl vei găsi pe acela care îți va demonstra că intențiile lui cu tine sunt unele serioase.

Citește și:
El nu vrea o relație cu tine! 3 compatibilități în cuplu care te induc în eroare

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/4-motive-pentru-care-te-indragostesti-de-un-barbat-care-nu-iti-impartaseste-sentimentele-705154/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si