Prima pagină » Cum să alegi cadoul potrivit pentru un bărbat

Cum să alegi cadoul potrivit pentru un bărbat

Autor: admin
0 comentarii

Cum să alegi cadoul potrivit pentru un bărbat

Dacă da, te ajutăm noi cu câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi, rapid și fără stres, cadoul potrivit pentru orice bărbat.

Observă

Cea mai importantă regulă pe care ar fi bine să o respecți dacă îți dorești să cumperi un cadou minunat pentru un bărbat constă în observarea persoanei în cauză, astfel încât să-i identifici nevoile și preferințele sale. Analizează discuțiile pe care le-ai avut în ultima perioadă cu bărbatul respectiv, pentru că din conversațiile voastre o să reiasă, destul de ușor, nevoile și preferințele lui. Când îți dai seama de o nevoie sau de o preferință, ai grijă să o notezi pe o foaie. Dacă după ce termini de notat nu reușești să identifici suficiente nevoi sau preferințe ale destinatarului cadoului tău, folosește-te de viitoarele discuții pe care o să le ai cu el ca să afli informații suplimentare. Mai mult ca sigur că bărbatul căruia plănuiești să-i faci o surpriză va fi emoționat când va primi un cadou ales în funcție de nevoile și de preferințele sale.

Inspiră-te din jur

Folosește de tot ceea ce există în jurul tău – familie, prieteni, cunoscuți, necunoscuți, rețele sociale, Internet și natură – ca să alegi mai rapid și mai bine un cadou pentru el, bărbatul pe care dorești să-l recompensezi sau să-l răsfeți. Dacă vrei și mai multe idei de cadouri pentru bărbați, vizitează un magazin online specializat pe comercializarea de daruri pentru reprezentanții sexului puternic.

Fii atentă la detalii

Cele mai citite articole

Unul dintre atuurile tale este că acorzi o foarte mare atenție detaliilor? Dacă așa stau lucrurile, atunci sunt foarte mari șansele să cumperi un cadou minunat pentru un bărbat, fie el soț, tată, prieten ori frate. De exemplu, în situația în care destinatarul cadoului este pasionat de condus, ar merita să-i cumperi un cadou pentru experiențe mai frumoase la volan. La fel, dacă bărbatul căruia vrei să-i faci un cadou tocmai tocmai și-a descoperit o nouă pasiune – gătitul, poate că o idee bună ar fi să-i dăruiești un curs ținut de un bucătar experimentat.

Oferă-i o experiență

Ai în jurul tău oameni care le oferă cadouri tip experiență persoanelor dragi din jurul lor? Atunci, de ce nu urmezi și tu exemplul oamenilor de lângă tine? Un cadou tip experiență pentru un bărbat curajos ar putea să fie un zbor cu parașuta, în timp ce unui bărbat amuzant ai putea să-i iei un bilet la un spectacol de improvizație sau de stand-ul comedy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cum-sa-alegi-cadoul-potrivit-pentru-un-barbat-603006/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si