Prima pagină » 4 reguli care te vor ajuta să găsești partenerul ideal pentru o relație de lungă durată

4 reguli care te vor ajuta să găsești partenerul ideal pentru o relație de lungă durată

Autor: admin
0 comentarii

4 reguli care te vor ajuta să găsești partenerul ideal pentru o relație de lungă durată

În zilele în care trăim se pare că relațiile serioase devin din ce în ce mai rar întâlnite, iar multe femei suferă din această cauză. Aventurile de noapte au devenit un fel de trend în ultimii ani, iar aplicațiile de dating nu mai promovează demult găsirea unui partener de viață, ci mai de grabă găsirea unui partener de-o noapte. Oricare ar fi preferința ta, atât timp cât știi ce este ceea ce cauți de la un bărbat, înseamnă că ești pe drumul cel bun.

Dacă te numeri printre persoanele care vor o relație de lungă durată și cât mai stabilă, atunci ai nimerit unde trebuie. Iată care sunt cele 4 reguli care te vor ajuta să găsești partenerul de viață ideal pentru tine.

1. Trebuie să știi DE CE vrei să fii cu o singură persoană

Te presează familia să îți găsești pe cineva iar tu nu te simți totuși încă pregătită? Aceasta este o situație foarte des întâlnită atât în rândul femeilor cât și în rândul bărbaților. Clasica întrebare „Când te căsătorești?” nu trebuie să te îngrijoreze! Fiecare persoană are un ritm diferit și nu toți suntem pregătiți de căsătorie la 25 de ani, unii nu sunt pregătiți nici la 40, sau chiar niciodată. Important este să știi ce vrei de la viața ta și să iei decizia cea mai potrivită pentru tine. Lasă totuși puțin loc și destinului să te surprindă, pentru că nu se știe niciodată.

2. Alege-ți partenerul cu atenție

Dacă te-ai hotărât acum că vrei o relație stabilă, următorul pas este să îți găsețti un partener potrivit. Dacă ai deja pe cineva în viața ta și crezi că sunteți amândoi pregătiți să mergeți mai departe împreună, atunci tu deja ai trecut peste regula numarul doi, doar asigură-te că amândoi împărtășiți aceeași dorință.

Dacă nu ai încă pe cineva, ei bine, fii relaxată, nu căuta în disperare și fii foarte atentă să nu te lași dusă de val cu persoana nepotrivită. Încearcă să gândești cât mai rațional, chiar dacă ești îndrăgostită până peste cap.

3. Trebuie să-ți înțelegi sexualitatea

Cele mai citite articole

Adevărul este că nu există nimeni care odată intrat într-o căsnicie nu a mai întors capul după alte femei sau nu s-a simțit atras de altcineva. Ți se va întâmpla și ție sau poate chiar ți s-a întâmplat deja, iar asta e OK.

Este normal, poate a intervenit monotonia în relația voastră sau poate pur și simplu nu te simți fericită din punct de vedere sexual. Ce poți face este să fii deschisă cu partenerul tău despre aceste lucruri, deoarece tăcerea nu va duce decât într-un punct mort. Concentrează-ți energia sexuală înapoi în relația ta și fii deschisă cu partenerul tău, asta chiar vă va ajuta!

4. Fii tu însăți și sigură pe tine

O relație stabilă, la drum lung, îți va schimba viața și multe convingeri pe care le aveai până de curând. Vei învăța să faci compromisuri, dar și el va trebui să învețe asta. Asigură-te că nu ești tu singura care oferă în relație și că amândoi sunteți dispuși să faceți sacrificii.

El te va vedea și fără machiaj, dimineața când abia v-ați trezit, în pijamalele acelea urâte. Dacă este o persoană autentică, te va iubi la fel de mult în orice situație. Nu trebuie să te prefaci sau să porți o mască în preajma lui. Totul va veni de la sine.

Citește și:
Lucrurile care prevestesc o relație de lungă durată încă din primul an

Text: Sayyad Roxana
Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/4-reguli-care-te-vor-ajuta-sa-gasesti-partenerul-ideal-pentru-o-relatie-de-lunga-durata-603009/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si