Prima pagină » 5 calități specifice bărbaților care au o căsnicie fericită

5 calități specifice bărbaților care au o căsnicie fericită

Autor: admin
0 comentarii

5 calități specifice bărbaților care au o căsnicie fericită

Deși rata divorțurilor pare mai mare ca niciodată, studiile arătând un procent de 40-50% de separare a cuplurilor, există un număr considerabil de bărbați care au o căsnicie foarte fericită. Te întrebi care este secretul lor? Ei bine, nu există un tipar exact, însă, experții au descoperit anumite calități pe care aceștia le împart:

Sunt foarte conștienți de propriile defecte și calități

Abilitatea de a te înțelege și a te accepta pe tine însuți sunt lucruri esențiale într-o căsnicie. Atunci când cineva își poate înțelege și exprima gândurile, sentimentele și impulsurile, devine mult mai receptivă pentru partener. Având în vedere importanța acestui aspect, nu ar trebui să ignori ceea ce simți sau gândești. Conștientizarea de sine este relaxantă și duce la pace interioară.

Comunică eficient

Buna comunicare include împărtășirea sentimentelor. Atunci când există un conflict, majoritatea oamenilor nu știu să asculte fără să-l întrerupă pe cel care vorbește. Comunică în așa fel încât să nu lași loc de interpretări și cere să fii ascultat atunci când ai lucruri importante de explicat. De asemenea, învață să fii și un bun ascultător.

Își înțeleg partenerul

Bărbații care au o căsnicie fericită își fac timp să înțeleagă modul în care soțiile lor văd lumea. Știu ceea ce le supără, ce le face fericite și sunt conștienți că vor face greșeli pe care vor fi nevoiți să le rezolve împreună. Sunt dispuși să depășească momentele mai puțin plăcute care, inevitabil, intervin în căsnicii, și fac tot posibilul să nu creeze conflicte insignifiante.

Nu se scufundă în dezamăgire

Cele mai citite articole

Viața ne supune mereu provocărilor, însă modul în care le primim și le rezolvăm este esențial în căsnicie. Cu alte cuvinte, persoanele care se află în relații sănătoase știu cum să răspundă acestor provocări fără a cădea într-o dezamăgire profundă. Orice bărbat ar trebui să știe că nu ne putem proteja de eventualele dezamăgiri ale vieții. Cel mai bun lucru pe care-l putem face este să ne înarmăm cu răbdare și determinarea de a merge mai departe, fără să cădem în depresie sau să apelăm la o atitudine pesimistă, plină de furie.

Cunosc corpul femeii

Un soț bun cunoaște fiecare parte din corpul soției lui. Știe ce îi place și care îi sunt limitele. De-a lungul timpului, au învățat cum să-și satisfacă soția, înțelegându-i pe deplin plăcerile. În mod evident, fiecare femeie este diferită, deci va avea preferințe diferite, iar aici intervin abilitățile de comunicare despre care vorbeam mai sus.

Citește și:
4 întrebări pe care trebuie să ți le pui pentru a-ți da seama dacă ar trebui să te căsătorești cu partenerul tău

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-calitati-specifice-barbatilor-care-au-o-casnicie-fericita-652391/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!