Prima pagină » 5 conturi tematice de urmărit pe Instagram cât timp ești în izolare

5 conturi tematice de urmărit pe Instagram cât timp ești în izolare

Autor: admin
0 comentarii

Chiar dacă stai acasă nu înseamnă că trebuie să te neglijezi sau să nu îți duci mai departe rutina zilnică cu care erai obișnuită. Și acum pentru că ai timp mai mult, îți propunem să studiezi cele 5 conturi de Instagram care te vor ajuta să îți faci viața mai ușoară și mai frumoasă!

Make-up: @patmcgrathreal

Pat McGrath este unul dintre cei mai importanți make-up artiști din lumea modei, a cărei viziune apare foarte des în show-urile marilor designeri. Contul ei de Instagram îți dezvăluie mereu cele mai trendy machiaje & produse (McGrath a scos și o linie de produse cu numele ei) și chiar dacă la prima vedere ți se par greu de realizat, dacă urmărești cu atenție toți pașii, vei reuși! În plus, vei afla foarte multe tips-uri binevenite pentru a-ți acoperi imperfecțiunile sau pentru a-ți pune în evidență trăsăturile.

Yoga: @yoga_girl

Rachel Brathen, protagonista site-ului www.yogagirl.com, te îndrumă, te stimulează și îți propune un program de 30 de zile de yoga. Motto-ul ei este: „Ca să ai grijă de cei din jurul tău, trebuie să ai grijă de tine întâi.”

Sport: @balletbeautiful

Cele mai citite articole

Ne-am gândit să îți propunem să încerci să înlocuiești (pentru o scurtă perioadă de timp, cel puțin) antrenamentele tale zilnice cu baletul, sau, și mai bine, să le faci pe amândouă. Mary Helen Bowers îți poate oferi zilnic cursuri online customizate pe www.balletbeautiful.com. Nu uita, baletul îți conferă o postură superbă și o eleganță aparte. Iar mitul cum că doar dacă începi de mică vei putea face acest sport nu mai este valabil, poți începe balet la orice vârstă.

Food: @secreteleramonei

Contul de Instagram al româncei Ramona Constantinescu este în primul rând „apetisant”, practic așa și trebuie să și fie un cont de food, nu-i așa? În al doilea rând, toate rețetele propuse de Ramona sunt fără zahăr și fără conservanți, ceea ce este un lucru bun, mai ales pentru perioada izolării când toată lumea simte nevoia de dulce. Așa că, poftiți la gătit!

Fashion: @lindatol_

Libda Tol este cunoscută în lumea modei pentru stilul său minimalist cu influențe fashion iar în această perioadă de izolare poate fi o adevărată inspirație pentru oricare dintre noi. Ce ar fi să încerci să porți o pereche de pantaloni bej, un simplu tricou negru dar căruia să îi adaugi un guler alb, brodat, supradimensionat. Niciodată nu strică astfel de idei cretive!

Citește și:
5 conturi fashion de Instagram pe care să le urmărești cât stai acasă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-conturi-tematice-de-urmarit-pe-instagram-cat-timp-esti-in-izolare-717220/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si