Prima pagină » 5 întrebări pe care trebuie să ți le pui ca să-ți dai seama dacă el este ACELA

5 întrebări pe care trebuie să ți le pui ca să-ți dai seama dacă el este ACELA

Autor: admin
0 comentarii

5 întrebări pe care trebuie să ți le pui ca să-ți dai seama dacă el este ACELA

Cu alte cuvinte, lucrurile stau cam așa: te vezi cu el de ceva vreme și cumva îți trimite semnale că e gata să ducă relația la un alt nivel. Dar înainte de a face asta, poate ar trebui să-ți pui niște întrebări care te vor ajuta să știi cu siguranță. Chiar dacă îți place de el la nebunie, nu poți ignora întrebarea sâcâitoare care îți rulează pe fundalul minții: chiar este el „acela’?!

Nu trebuie să ai remușcări pentru că pui la îndoială seriozitatea relației. Până la urmă, este sănătos să-ți pui întrebări în legătură cu orice aspect al vieții tale, mai ales când vine vorba de partenerul tău. Poate că nu e momentul potrivit sau poate că nu simți încă acea conexiune emoțională de care ai într-adevăr nevoie. Poate că la începutul relației obișnuiai să-i aștepți mesajele și telefoanele, dar acum ți se par doar o rutină solicitantă.

Poate că ți se părea incitant să auzi fiecare detaliu al vieții lui, dar acum găsești că aceste informații sunt pur și simplu plictisitoare. Orice ar fi, ceva nu mai este ca la început. Iar asta te face să te întrebi: „Este într-adevăr el acela?’

Așa că iată 5 întrebări pe care trebuie să ți le pui ca să afli răspunsul la întrebarea „este el acela?’.

1. Te întrebi dacă știe ce contează mai mult pentru tine?

Ești cu el de suficient de mult timp, așa că îți cunoaște felul de a gândi. Și, mai ales, știe și de ce gândești așa. De exemplu, în fiecare luni seară, ieși la karaoke cu prietenele tale. Faci asta pentru că te bucuri de compania lor, dar și pentru că asta îți amintește de anii adolescenței, când cântai într-o formație. Dacă ieșirile tale sunt un prilej de ironie permanentă din partea lui, atunci probabil că nu este „acela’. Până la urmă, el trebuie să te accepte așa cum ești și să nu încerce să te schimbe. Sau să te irnizeze pentru plăcerile tale.

2. Prietenii și apropiații tăi cred că se folosește de tine?

Cele mai citite articole

Există situații în care familia și prietenii nu-ți plac partenerul. Iar asta are mai mult de-a face cu ei, decât cu el sau cu tine. Însă, uneori, lucrurile se văd mai clar din exterior. Așa că ascultă și punctul lor de vedere! Ce anume li se pare deranjant la partenerul tău? Care sunt semnalele de alarmă pe care le percep ei și tu nu? Au sesizat oare ceva ce tu ai trecut prea ușor cu vederea? Până la urmă, sunt prietenii tăi, care te cunosc de-o viață și care îți doresc binele! Ține minte asta!

3. Simți că renunți la visele tale pentru a fi cu el?

Gândește-te cum erai tu înainte de a avea o relație cu el. Ce conta cel mai mult pentru tine? Îți plăcea să mergi la sală? Erai nelipsită de la concerte și de la festivaluri? Făceai voluntariat? Când ai făcut ultima dată ceva ce simțeai că te împlinește? Evident că relațiile vin la pachet cu sacrificii și compromisuri. Dar dacă el nu te susține și nu e acolo pentru tine, atunci poate că nu e el acela și trebuie să ai puterea de a te elibera din această relație.

4. Te surprinzi întrebându-te dacă îți spune adevărul?

Îți spune că urmează să-și petreacă seara acasă, dar în loc de asta iese cu prietenii în oraș. Îți promite că te va suna când ajunge de la serviciu, dar nu o face. Îl prinzi cu diverse minciuni despre lucruri mărunte, dar și despre lucruri mai importante. Te surprinzi întrebându-te: „Dar dacă m-a mințit și în legătură cu asta?’ Și, mai ales, „de ce a ales să mă mintă?’. Într-o relație, încrederea reciprocă este cel mai important aspect. Atunci când îl prinzi cu o minciună și îl confrunți, ți se pare că are vreo remușcare? Sau, de fapt, nu pare prea afectat? Dacă simți că nu mai poți avea încredere în el, înseamnă că nici pe termen lung nu vei putea avea, iar relația nu are șanse de reușită. Chiar deloc!

5. Simți că poți fi tu însăți în preajma lui?

Există momente când simți că-ți sabotează încrederea în tine în loc să te susțină, mai ales atunci când ai îndoilei? Poate că simți că ți-ai pierdut identitatea în această relație. Iar asta se întâmplă în multe cazuri. Însă cel mai important este să nu te agăți de o relație doar ca să eviți singurătatea. Când ești în relația potrivită pentru tine, vei simți că poți fi tu însăți în preajma lui: că nu trebuie să te cenzurezi, că te simți încrezătoare și deloc nesigură. Dacă te simți mai degrabă inconfortabilă atunci când ești cu el, atunci cu siguranță nu este el „acela’. Sigur nu pentru tine!

Citește și:
Dacă partenerul tău are aceste 10 calități, atunci e iubitul ideal!

Foto: Imaxtreee

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-intrebari-pe-care-trebuie-sa-ti-le-pui-ca-sa-ti-dai-seama-daca-el-este-acela-638900/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si