Prima pagină » 5 lucruri pe care le vei observa la tine dacă începi să te îndrăgostești

5 lucruri pe care le vei observa la tine dacă începi să te îndrăgostești

Autor: admin
0 comentarii

5 lucruri pe care le vei observa la tine dacă începi să te îndrăgostești

În filme dragostea apare fie la prima vedere, fie este un proces lung, în care se dezvoltă o frumoasă poveste de dragoste. De cele mai multe ori privești cuplul principal plimbându-se prin parc, având o mulțime de întâlniri perfecte, însă în realitate știi și tu deja că lucrurile nu stau chiar asa.

Să te îndrăgostești este întotdeauna un proces diferit, mai ales în funcție de tipul tău de perrsoană, însă indiferent de modul în care se petrece, vei observa câteva schimbări la tine și chiar la partenerul tău. Probabil simți deja emoțiile, care te atenționează ca este minunat și în același timp înfricoșător ce ți se întâmplă.

Dacă nu ești sigură că te îndrăgostești de persoana cu care ai o relație, fii atentă la următoarele semne, deoarece s-ar putea să fii surprinsă.

1. Începi să te simți protejată

Atunci când începi să te îndrăgostești probabil te simți mai în siguranță cu partenerul tău, iar el are din ce în ce mai multă nevoie de tine în viața sa. Practic, îți oferă o siguranță pe care ți-o dorești, în timp ce îți demonstrează cât de mult vrea să fii lângă el.

2. Sentimentele nu apar peste noapte

Contrar a ceea ce probabil gândeai, este nevoie de timp pentru a te îndrăgosti. Reacțiile din creierul nostru care indică că îndrăgostiți pot apărea de la șase luni la trei ani într-o relație. După această perioadă, dacă se formează o legătură strânsă, relația voastră va deveni una stabilă, urmând o etapă confortabilă, în care știți deja că vă înțelegeți foarte bine.

3. Îți dorești ca el să facă parte din viața ta în fiecare zi

Cele mai citite articole

Dacă ai observat că ți-ai dori ca partenerul tău să facă parte constant din viața ta, iar el vrea ca tu să faci parte din a lui, este un destul de important că vă îndrăgostiți. Practic, amândoi veți lua în considerare prezența celuilalt atunci când luați decizii și faceți planuri, așadar înseamnă că ați dezvoltat sentimente mai puternice unul pentru celălalt.

4. Există și semne ale corpului care îți indică că te îndrăgostești de el

Limbajul corpului indică totul, chiar și momentul în care începi să te îndrăgostești de o persoană. Te vei putea uita fix în ochii lui deoarece aveți deja o relația apropiată, acesta fiind un gest mai puțin întâlnit față de persoanele pe care nu le cunoști foarte bine. Dacă tu și iubitul tău vă uitați unul în ochii celuilalt de fiecare dată și sunteți mereu apropiați, este destul de clar că sunteți îndrăgostiți.

5. Încerci să lucrezi alături de el pentru relația voastră

În fiecare relație apar probleme, însă dacă ești dispusă să lucrezi alături de partenerul tău pentru a le rezolva, înseamnă că formați o echipă bună, care valorifică momentele petrecute împreună. Asta înseamnă că legătura pe care o ai cu iubitul tău este una naturală, fără efort, dovadă fiind și faptul că reușiți să treceți ușor peste micile conflicte. Pentru voi totul este doar o provocare pe care sunteți dispuși să o rezolvați împreună.

Citește și:
Cât de multe compromisuri poți face într-o relație (fără să te compromiți pe tine însăți)

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-lucruri-pe-care-le-vei-observa-la-tine-daca-incepi-sa-te-indragostesti-652983/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si