Prima pagină » 5 lucruri pe care un bărbat le face atunci când este îndrăgostit nebunește de tine

5 lucruri pe care un bărbat le face atunci când este îndrăgostit nebunește de tine

Autor: admin
0 comentarii

5 lucruri pe care un bărbat le face atunci când este îndrăgostit nebunește de tine

Cum știi dacă el este The One? Poate că își exprimă sentimentele prin cuvinte, însă limbajul non-verbal este cel care face cu adevărat diferența.

Faptul că îți pui întrebări cu privire la relația pe care o ai nu este un lucru negativ. Așa ar trebui să procedăm toate pentru a ne asigura că avem alături un partener care ne iubește necondiționat, care ne apreciază și cu care să ne dorim să formăm un cuplu mult timp de acum înainte.

Așadar, dacă îți pui aceste întrebări, atunci ar trebui să acorzi mai multă atenție acestor semne:

Știe că ești o prioritate pentru el

Poate că îl rogi să meargă cu tine la un eveniment important pentru cariera ta. Și va merge, chiar dacă asta înseamnă să își ia câteva ore libere de la job sau să amâne întâlnirea cu prietenii pentru a vedea un meci de fotbal.

Poate că are un job care implică multe călătorii, însă te sună constant pentru a te întreba cum a decurs ziua ta și abia apoi îți povestește despre programul lui.

Acestea sunt semne că te pune pe tine pe primul loc în viața lui. Un lucru foarte important de care trebuie să ții cont este că la fel ar trebui să te comporți și tu. Într-o relație, cei doi sunt parteneri egali și asta înseamnă că ar trebui să fie la fel de importanți unul pentru celălalt, să nu existe diferențe.

Nu încearcă să te schimbe

Nu este nimic mai neplăcut decât să observi că partenerul își dorește să te schimbe pentru a fi mai mult pe placul lui. Dacă aveți deja o relație de lungă durată, te cunoaște destul de bine. Știe care sunt lucrurile care îți plac, dar și cele pe care le detești. Nu va încerca să schimbe aceste aspecte deoarece te prețuiește pentru personalitatea ta unică. Și acesta este un sentiment minunat. Știi ca te va sprijini și te va ajuta indiferent de situație și asta înseamnă o relație frumoasă și sănătoasă.

Te-a văzut și în momentele tale mai puțin plăcute, dar nu și-a schimbat sentimentele

Cele mai citite articole

A fost alături de tine atunci când ai fost concediată, când ai avut probleme financiare sau când cea mai bună prietenă te-a anunțat brusc că se mută în altă țară. A fost acolo și te-a susținut, te-a ascultat. Ai putut să plângi în fața lui fără teama că te va judeca. Și a făcut toate aceste lucruri din dragoste, pentru că așa ar trebui să se comporte un partener care chiar te iubește.

Acțiunile lui exprimă mai mult decât cuvintele

Este adevărat că avem nevoie de cuvinte care să susțină ceea ce exprimăm prin fapte. Însă uneori faptele sunt mult mai importante. Știi că te iubește pentru că îți spune acest lucru, însă îți și arată. Știe data aniversării voastre. Nu numai atunci când a început relația, cât și momentul când te-a văzut prima dată și când ați ieșit la prima întâlnire.

În plus, nu scoate aceste fapte în evidență. Nu așteaptă recompense, mulțumiri sau altceva în loc. Face toate lucrurile numai pentru că te iubește cu adevărat.

Zâmbește constant atunci când este în preajma ta

Din limbajul corpului, din tonul vocii, din gesturi, știi deja cât de mult ține la tine. Se bucură să te vadă la sfârșitul zilei. Și vezi acest lucru în ochii lui, în zâmbetul cu care te întâmpină atunci când te vede.

Iar acest lucru valorează mult mai mult decât îți poți imagina, mai ales atunci când treci prin momente dificile. Și nu uita că într-o relație partenerul trebuie să îți fie, în primul rând, cel mai bun prieten. Este persoana pe care o poți întreba orice și care îți va răspunde onest de fiecare dată.

Citește si:
Răspunsul tău la aceste 7 întrebări dezvăluie dacă ești dependentă de dragoste

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-lucruri-pe-care-un-barbat-le-face-atunci-cand-este-indragostit-nebuneste-de-tine-599584/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si