Prima pagină » (P) Am găsit fondul de ten perfect, iar soluția a venit de la Estée Lauder!

(P) Am găsit fondul de ten perfect, iar soluția a venit de la Estée Lauder!

Autor: admin
0 comentarii
(P) Am găsit fondul de ten perfect, iar soluția a venit de la Estée Lauder!

Fondul de ten este un produs indispensabil din rutina de machiaj a oricărei femei, poate și din acest motiv ne esste dificil să alegem un produs care să ne satisfacă toate dorințele și așteptările.

Ce ne dorim cu adevărat de la un fond de ten perfect? Răspunsul poate varia, fie că este vorba de gradul de acoperire, varietatea de nuanțe, rezistență, protecție solară sau textură.

Am testat Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 și îți spunem de ce îl considerăm fondul de ten perfect și de ce ți-l recomandăm cu cea mai mare încredere!

Poate nu știai, dar în lume, la fiecare 30 de secunde, se vinde un fond de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10! Acest lucru se datorează formulei sale inovatoare, a calităților despre care îți vom vorbi mai jos, dar și a faptului că este disponibil în 36 de nuanțe, astfel încât cu siguranță vei găsi una perfectă pentru tine.

De ce trebuie să încerci fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10

1. Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-place SPF 10 are o acoperire medie spre mare, mată, te ajută să obții un look impecabil, dar natural, fără acel efect de mască de care ne ferim toate.

2. Stay-in-place! Așa este menționat pe etichetă și îți mărturisim că acest lucru este 100% adevărat! Este cu siguranță unul dintre punctele forte ale acestui fond de ten. Se menține ireproșabil pe ten, până la 24 de ore, datorită filmului de polimeri care blochează pigmenții de culoare, evitând astfel schimbarea nuanței.

3. Are o textură confortabilă, non-grasă, care ajută la reglarea și controlul excesului de sebum.

4. Indiferent de conditiile meteo, căldură sau umiditate, fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-place SPF 10 se păstrează intact și rămâne plăcut la purtare pe tot parcursul zilei.

5. Formula sa oferă protecție solară SPF 10, un lucru extrem de important mai ales în zilele călduroase, dar și în oricare alt anotimp.

Cele mai citite articole

6. Asigură un ten perfect în toate situațiile și o piele proaspată pe tot parcursul zilei, datorită formulei sale rezistentă la transfer.

7. Așa cum am precizat mai sus, este disponibil într-o gamă largă de nuanțe – 36 – potrivite pentru fiecare ton al pielii, prin urmare nu vei avea nicio problemă în a-ți găsi nuanța perfectă pentru tenul tău.

8. Are o formulă fără parfum, este non-acneic și a fost supus unor teste dermatologice si oftalmologice pentru a-ți oferi cea mai sigură experiență de machiaj.

9. Se aplică extrem de ușor, iar rezultatul va fi unul imbatabil: un ten luminos, natural si uniform.

10. Este PER-FECT! Este tot ceea ce îți poți dori de la un fond de ten. Încearcă-l și ne vei mulțumi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-gasit-fondul-de-ten-perfect-iar-solutia-venit-de-la-estee-lauder-657852/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si