Prima pagină » (P) Secretul de pe noptieră? Serumul de la Estée Lauder care revoluționează repararea nocturnă

(P) Secretul de pe noptieră? Serumul de la Estée Lauder care revoluționează repararea nocturnă

Autor: admin
0 comentarii

(P) Secretul de pe noptieră? Serumul de la Estée Lauder care revoluționează repararea nocturnă

(P) Secretul de pe noptieră? Serumul de la Estée Lauder care revoluționează repararea nocturnă

Zi de zi, tenul nostru este expus unei sumedenii de factori nocivi: de la razele soarelui, la poluare până la diverse substanțe chimice din cremele pe care le folosim. Dacă mai adăugăm și un stil de viață haotic, o alimentație nepotrivită, lipsită în nutrienți și vitamine și prea puține ore de somn, atunci pielea noastră va avea de suferit în mod vădit.

Somnul este esențial pentru organismul nostru, îl ajută să se refacă după activitatea din ziua anterioară, să reseteze funcțiile de bază, să își îmbunătățească activitatea cardiacă, imunitatea și repararea celulară. Noaptea, capacitatea naturală de refacere a tenului este intesificată, studiile arătând  că celulele se repară de opt ori mai repede decât în timpul zilei. Așadar, îngrijirea nocturnă a tenului este esențială.

Cercetătorii de la Estée Lauder sunt primii care au înțeles că noaptea este perioada perfectă pentru ca pielea să se refacă după toate provocările la care a fost supusă în timpul zilei. Așa că au creat arma ideală pentru a ajuta pielea să se refacă și să arate fără cusur dimineața.

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex este serumul numărul 1 conceput special pentru a fi folosit în timpul nopții, care luptă împotriva semnelor îmbătrânirii. Cu ajutorul său, ridurile și liniile fine vor fi reduse, tenul va fi mai hidratat, mai catifelat, mai luminos, întregul său aspect fiind vizibil îmbunătățit.

Cele mai citite articole

Estée Lauder a revoluționat repararea nocturnă, cu o descoperire referitoare la celulele pielii. Este vorba despre „catabolism„, un proces esențial de reparare celulară pe timpul nopții. Activitatea de catabolizare ajută celulele pielii să elimine resturile interne ce pot provoca leziuni celulare. Astfel, serumul optimizează performanța celulară și contribuie la îmbunătățirea procesului general de reparare a pielii. Eficiența procesului de reparare prin intermediul catabolizării scade odată cu vârsta și devine desincronizată pe timp de noapte. Împreună cu ritmul circadian al pielii, descoperirea acestei funcții naturale de reparare celulară întărește legătura dintre noapte și repararea naturală a pielii.

Un alt principiu care stă la baza serumului este reprezentat de tehnologia Chronolux  numită și Sincronizare. Este o tehnologie patentată a „genelor temporale” care ajută la sincronizarea naturală a procesului de reparare nocturnă a pielii pentru a se asigura că aceasta are loc exact la momentul potrivit.

Repararea pe care Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex o va aduce tenului tău este complexă. Formula sa include și o tehnologie antipoluare, care tratează toate efectele cauzate de poluare, de razele UV sau de lumina albastră. Îți va oferi o protecție zilnică, având în componența sa o combinație de antioxidanți care ajută la neutralizarea a până la 90% din radicalii liberi din mediu. Și nu numai atât, îți va oferi o hidratare continuă: datorită unui nivel ridicat de acid hialuronic, serumul creează condițiile necesare de care tenul are nevoie pentru a maximiza procesul natural de reparare.

Ideal pentru orice tip de ten, serumul reduce primele semne ale îmbătrânirii și reușește în același timp să îți ofere un ten sănătos, hidratat și luminos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-secretul-de-pe-noptiera-serumul-de-la-estee-lauder-care-revolutioneaza-repararea-nocturna-657936/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si