Prima pagină » 6 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe pentru a avea o relație fericită și sănătoasă

6 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe pentru a avea o relație fericită și sănătoasă

Autor: admin
0 comentarii

6 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe pentru a avea o relație fericită și sănătoasă

Nu mai este un secret faptul că bărbații ne pot da semnale false, iar noi să înțelegem că intențiile sunt unele serioase, când în realitate lucrurile nu stau chiar așa. 

În mod clar, o relație sănătoasă se bazează pe încredere, solidaritate, compasiune, dar cel mai important, pe iubire. Cu toate astea, există o serie de aspecte pe care un bărbat ar trebui să le știe pentru ca relația cu partenera lui să fie una sănătoasă și fericită:

1. Partenera lui are nevoie să fie iubită

Fiecare dintre noi trebuie să se simtă iubită într-o relație, iar dacă nu te simți așa în relația în care ești, cel mai bine ar fi să renunți la partenerul respectiv. Este adevărat că sentimentele pot veni pe parcurs, iar la început între tine și partener să existe doar o chimie extrem de puternică. Cu toate acestea, un bărbat ar trebui să aibă în vedere că, pentru a avea o relație sănătoasă, sentimentele lui trebuie să fie intense față de parteneră.

2. Femeile știu ce simt bărbații pentru ele

Într-o relație, femeile își dau seama când bărbații nu mai au sentimentele pentru ele. Chiar dacă poate părea surprinzător, însă anumite acțiuni pe care le fac bărbații, cum ar fi lipsa de atenție sau de gesturi de afecțiune, ne pot face să ne gândim că partenerul nostru nu mai dorește să fie în relația respectivă.

3. Trebuie să își asculte partenera

Într-o relație, fiecare dintre parteneri trebuie să își acorde timp pentru a se asculta și a se înțelege reciproc. Comunicarea este cheia unei relații sănătoase, dar și de lungă durată. Din acest motiv, în momentul în care simți că între tine și partener există anumite tensiuni, ar trebui să vorbești deschis cu el și să îi spui acest lucru.

4. Trebuie să fii alături de ea

Cele mai citite articole

O femeie apreciază atunci când în relația în care e implicată se simte în siguranță. Iar prin siguranță ar trebui să înțelegem faptul că este lângă un partener care o poate ajuta atunci când întâmpină momente grele și că se poate baza pe el în orice moment. 

5. Comunică despre nevoile tale

Uneori poate fi dificil să îi spunem partenerului nostru ceea ce ne dorim de la o relație, însă ar trebui să ne dăm seama că prin acest mod putem avea o legătură puternică și de durată. Fie că vorbim de mai multă atenție sau mai multe seri romantice petrecute împreună, un bărbat ar trebui să vorbească deschis cu partenera sa despre aceste aspecte. În plus, poate fi un exercițiu pentru ambii parteneri prin care să își arate latura vulnerabilă unul altuia. 

6. Nu o neglija

Cu toate că o femeie ar trebui să se simtă puternică și independentă fără să primească o anumită validare din partea partenerului, trebuie să recunoaștem că ne face să ne simțim bine atunci când primim un compliment. Nu spunem acum că un bărbat ar trebui să spună vorbe mărețe unei femei, ci mai degrabă să fie atent, să știe să îi fie alături și să o sprijine de fiecare dată.

Citește și:
Exercițiu pentru mai multă încredere în relația de cuplu! 7 întrebări esențiale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/6-lucruri-pe-care-orice-barbat-ar-trebui-sa-le-stie-pentru-a-avea-o-relatie-fericita-si-sanatoasa-714665/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si