Prima pagină » 6 moduri prin care te poți îndrăgosti mai mult de soțul tău

6 moduri prin care te poți îndrăgosti mai mult de soțul tău

Autor: admin
0 comentarii

6 moduri prin care te poți îndrăgosti mai mult de soțul tău

O căsătorie aduce după sine noi responsabilități, însă, dacă amândoi vă doriți ca relația să funcționeze, cu siguranță vă veți preocupa să găsiți motivația de care aveți nevoie. Chiar și cele mai sudate cupluri au nevoie de ajutor din exterior. Așa că, iată 6 moduri prin care te poți reîndrăgosti de soțul tău:

1. Ia-o ușor când vine vorba de romantism

Când vine vorba de romantism, inventăm tot felul de scuze, mai ales că nu avem timp de așa ceva. Gândește-te la lucrurile mici, făcute din dragoste, care nu durează foarte mult, ba chiar câteva secunde, cum ar fi să-i arăți în mod constant aprecierea prin câteva cuvinte pe care i le spui la momentul potrivit, sau îi trimiți un mesaj mai drăguț în timpul zilei. Ba chiar poți comanda mâncarea favorită și să vă uitați la filmul sau serialul preferat. Toate aceste lucruri contribuie și arată latura ta romantică.

2. Amintește-ți că ai puterea să-l ajuți

De cele mai multe ori, o vorbă bună spusă partenerului atunci când are probleme sau când nu este în cea mai bună formă, îl poate face să se simtă mult mai bine, fie că este vorba doar de câteva minute. Este ușor să te consumi și să rămâi implicat de anumite situații, însă important este să ai parte de sprijin din exterior. Dragostea chiar este o modalitate foarte bună prin care poți contracara toate problemele care vin de-a lungul vieții.

3. Nu aștepta prea mult

Este în regulă să-i dai partenerului mai multe șanse pentru a-și arăta latura romantică, mai ales dacă nu este o persoană foarte deschisă. Dacă aștepți prea mult până când să faci un gest romantic, atunci probabil că nu-i vei arăta afecțiunea partenerului chiar în adevăratul sens al cuvântului. Fiecare moment trebuie realizat în mod conștient, fără să regreți ulterior acest lucru, iar gesturile romantice nu fac excepție de la această regulă.

4. Alege momentul potrivit

Cele mai citite articole

Uneori te gândești foarte mult până când să găsești momentul în care să faci sau să spui ceva romantic. Este important să găsești acel moment, dar mai ales să-ți faci timp și să fii un bun părinte, să te îngrijești de casă, dar și de eventuala afacere pe care o ai.

5. Arată-le copiilor că ești romantică

Este important ca latura ta romantică să fie descoperită și de copiii tăi. În plus, ei vor avea exemplul lor chiar din familie, iar acest lucru va avea un impact foarte mare în ceea ce privește momentul în care vor avea și ei, la rândul lor, o relație.

6. Gândește-te mereu la lucruri mărețe

Atât tu, cât și partenerul tău trebuie să aveți mereu în minte planuri mărețe, pe termen lung. Asta vă va ajuta să vă consolidați relația, dar mai ales familia. Esențial este să-ți rezolvi mereu conflictele pe care le ai cu soțul tău, deoarece doar prin acest mod puteți continua și. mai ales, intensifica sentimentele pe care amândoi le aveți unul pentru celălalt. Conflictele sunt inevitabile într-o relație, dar nu le lăsa să te împiedice să fii o persoană romantică!

Citește și:
3 lucruri esențiale care îți arată că e vorba de iubire adevărată

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/6-moduri-prin-care-te-poti-indragosti-mai-mult-de-sotul-tau-618608/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si