Prima pagină » Amanetul este o solutie buna atunci cand ai nevoie de o suma mai mare de bani

Amanetul este o solutie buna atunci cand ai nevoie de o suma mai mare de bani

Autor: admin
0 comentarii

Cand ai nevoie de o suma mai mica de bani te poti imprumuta de la un vecin, de la rude sau prieteni, dar ce te faci cand ai o problema si ai nevoie de bani mai multi? Poti in prima faza, daca vrei sa cumperi ceva mai scump, sa te imprumuti de la banca, asta daca salariu ti-o permite.

Imprumutul de la banca nu este chiar cea mai potrivita idee, mai ales ca sunt conditii destul de dure la imprumuturi si riscul e crescut sa platesti mai mult decat iei la final. Daca nu te ajuta imprumutul de la banca poti sa te indrepti spre site-urile care ofera bani cu buletinul, imprumuturi rapide. Si aici sunt oarecare riscuri, depinde cat iei si ce politica are fiecare site, ce dobanzi sau comisioane aplica.

Cele mai citite articole

O solutie mai buna pentru sume ceva mai mari de bani este imprumutul de la un amanet. Amanetul iti da bani exact cat sa iti rezolvi toate probleme si poti sa ai garantia ca nu vei plati foarte mult la final. Nu exista riscuri, exista si contract, comisioanele sunt mici, vii cu produsul pe care vrei sa il dai la amanet, este evaluat conform unei grile si primesti pe loc banii de care ai nevoie.

Fara intrebari, fara dosare, fara acte, fara aprobari. Ai banii doriti si ii poti plati cum poti, poti lua un produs dat la amanet daca ai mai multe, le poti lua si pe toate mai rapid daca poti plati suma luata cu imprumut, depinde doar de tine.

Spre deosebire de o banca, amanetul iti permite o lejeritate mai mare, nu esti stresat de rate care tot cresc si de teama ca nu vei putea sa mai achiti toti banii ceruti de institutia bancara. De asemenea amanetul este o modalitate sigura de imprumut, este mai rapida decat modalitatea bancara, banii sunt luati exact cand ai mai mare nevoie de ei si nu esti intrebat nimic, faci ce doresti cu ei.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si