Prima pagină » 6 pași pentru o manichiură perfectă, realizată acasă

6 pași pentru o manichiură perfectă, realizată acasă

Autor: admin
0 comentarii
6 pași pentru o manichiură perfectă, realizată acasă

Urmează sfaturile experților și vei obține o manichiură perfectă, așa cum ți-o dorești, realizată chiar de tine:

Începe cu forma

Pentru a obține o formă potrivită și cel mai bun rezultat, folosește o pilă moale de unghii, pentru a preveni despicarea sau deteriorarea unghiilor naturale. Pilește unghia cu o mișcare fluidă într-un singur sens. Începe din vârful exterior și continuă printr-o mișcare central-laterală. Această metodă va crea un rezultat proporțional și îți va oferi mai mult control asupra formei, de asemenea.

Curăță unghia înainte să o dai cu lac

Pentru ca lacul de unghii să reziste mai mult de trei zile, trebuie să îndepărtezi orice urmă de uleiuri sau reziduuri de ojă pentru a-i oferi o bază curată pe care să se așeze. După ce ai șters unghia cu dizolvant, următorul pas este pilitul. Ai grijă să nu fii prea dură cu această tehnică și să treci peste unghie ca și când ai lustrui-o, pentru a oferi o bază pregătită pentru lacul de unghii.

Pictează ca o profesionistă

În primul rând, aplică întotdeauna un strat de bază înainte să folosești lacul, pentru a preveni pătarea unghiei. Pictează în trei linii, începând cu mijlocul unghiei, apoi în părțile laterale. Alege o ojă cu pensula cât mai plată și lată, iar pentru un finish strălucitor, mai poți aplica un top coat, inclusiv pe vârful unghiei. Această mișcare minimizează ruperea unghiei, iar culoarea rezistă mai mult.

Aplică lacul de unghii la fel de bine și pe cealaltă mână

Știm cât este de greu să te aplici lacul de unghii la mâna stângă, dacă ești dreptace, și invers. Pentru a minimiza greșelile, așază-te la o masă, având coturile relaxate, iar mâinile sprijinite pe suprafață. Pune-ți sub mâini un prosop rulat pentru confort. Această metodă te va ajuta să-ți menții echilibrul în timp ce pictezi. Evită să încarci pensula cu prea multă ojă și aplică doar conform celor trei pași. Cu cât repeți mai mult, cu atât te vei perfecționa.

Pentru a evita să te mai atingi de alte obiecte prin casă cât timp lacul nu s-a uscat, ajungând să îndepărtezi o parte din el, folosește top coat-ul pentru a extinde durata ojei, dar nu înainte ca aceasta să se usuce.

Secretul uscării rapide a lacului de unghii

Cele mai citite articole

Secretul unei uscări rapide a manichiurii este aceea de a-ți îmbunătăți tehnica de a suprapunere a straturilor de lac de unghii. Substanțele speciale pentru uscare rapidă funcționează de asemenea, însă oja de calitate însoțită de top coat vor funcționa foarte bine împreună și se vor usca în mai puțin de un minut.

Îndepărtarea excesului

În locul unei dischete din bumbac, alege o pensulă plată pe care, în mod normal, o folosești la aplicarea fardului de pleoape, pune-o în dizolvant și șterge cu grijă marginile unghiilor pentru a îndepărta excesul de lac de unghii.

Dacă vei respecta acești pași, există șanse foarte mari ca rezultatul să fie o manichiură perfectă.

Citește și:
Cum să îmbunătățești textura pielii pentru un ten perfect

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/6-pasi-pentru-o-manichiura-perfecta-realizata-acasa-643820/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si