Prima pagină » Petrecerea burlacitelor poate fi si in alta parte decat in intr-un club. O petrecere culinara va fi mai distractiva si mai interesanta

Petrecerea burlacitelor poate fi si in alta parte decat in intr-un club. O petrecere culinara va fi mai distractiva si mai interesanta

Autor: admin
0 comentarii

Petrecerea burlacitelor poate fi si in alta parte decat in intr-un club. O petrecere culinara va fi mai distractiva si mai interesanta

Traditia spune ca inainte de nunta propriu-zisa, atat mirele, cat si mireasa au voie sa faca o ultima petrecere pentru a marca momentul trecerii la viata de cuplu. Petrecerea burlacilor sau a burlacitelor este un eveniment unic la care participa prietenii apropiati si se desfasoara in general in locuri unde tinerii se pot distra si pot face ce doresc inainte de marele eveniment.

In loc de un club sau o discoteca, un mall puteti sa va organizati petrecerea burlacitelor la CulinaryOn, un loc special in care va veti distra si veti invata lucruri noi de la personal calificat. Petrecerea poate fi personalizata si adaptata unei anumite tematici, se planifica in cele mai mici detalii totul pentru ca la final toata lumea sa fie multumita.

Cele mai citite articole

Bucatarii de la scoala de bucatari CulinaryOn pot pregati cele mai tari preparate si va pot impartasi intr-un mod distractiv din cele mai interesante secrete ale bucatariei, toate activitatile sunt interactive, distractive, se poate manca si bea pe saturate in timpul evenimentului.

In felul acesta poti combina petrecerea burlacitelor cu scoala de bucatari CulinaryOn pentru a te distra si a invata si tot ce ai nevoie ca sa iti impresionezi viitorul sot ori de cate ori vine in bucatarie. De la bauturi la ingrediente si tehnici de gatire, la plating sau poate diverse modalitati de servire, asociere a bunatatilor pregatite, toate vor fi puse „pe tava” pentru tine in cel mai distractiv mod pentru ca petrecerea ta sa fie una de neuitat.

Spatiile unde se desfasoara petrecerile sunt incapatoare asa ca iti poti aduce oricate prietene doresti. Toata lumea se va simti bine si va rezona cu distractia molipsitoare si cu ideile originale de activitati care sa completeze tabloul unei seri de vis in compania celor mai bune prietene. In acest fel ai si o petrecere unica inainte de nunta, prietenele vor fi incantate de ideea ta si nimeni nu se va plictisi pe toata durata evenimentului inedit.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si