Prima pagină » Videochat-ul iti asigura un loc de munca stabil si curat, salariu bun si un mediu de lucru placut

Videochat-ul iti asigura un loc de munca stabil si curat, salariu bun si un mediu de lucru placut

Autor: admin
0 comentarii

Pana nu demult videochat-ul era privit cu o spranceana ridicata de mai toata lumea. Era sinonim cumva cu prostitutia si asta ii determina pe multi sa critice si sa judece modelele care apareau in fata camerei. Cu timpul insa videochat-ul nu a mai fost privit asa, asta pentru ca societatea a inteles ca nu are nimic de-a face cu femeile usoare.

Cele care fac videochat trebuie sa stapaneasca foarte bine psihologia umana si arta seductiei, in cadrul sesiunilor de videochat se discuta pe diverse teme cu ajutorul internetului si al camerelor de chat, fiecare client avand un timp de discutii pe care si-l plateste in functie de buget si de tarifele practicate de agentii.

Sumele de bani incasate de pe urma videochat-ului sunt destul de mari, e vorba de mii de euro, daca stii cum sa iti faci treaba si sa multumesti clientii. E un job usor, nu prespupune prea multe cunostinte, insa ar trebui sa existe o cultura generala bogata si o abilitate de comunicare excelenta cu oricine.

Cele mai citite articole

Indiferent de varsta tinerele pot aplica pentru angajari videochat daca isi doresc sa castige banii mai usor si sa faca ceva de placere. Angajarile se fac foarte simplu, in urma unor teste, daca fetele se potrivesc cerintelor munca incepe imediat. Mediul de lucru e placut, camerele unde se desfasoara activitatea au tot ce trebuie, sunt elegante si curate.

Modelele care lucreaza la WhiteAgency.ro, de exemplu, au program facut in asa fel incat traficul online sa fie cat mai mare si castigurile cat mai bune, comisioanele si bonusurile se ating simplu daca te tii de treaba. Cazarea este garantata de cele care aplica pentru angajari videochat, de pilda la WhiteAgency.ro cazarea oferita este in centrul Bucurestiului, programul e flexibil, locul de munca e legal, stabil, castigurile pot fi mai mari de la luna la luna.

Toate fetele au parte de instruire, stiu foarte bine ce vor avea de facut, totul e transparent si coordonat de o echipa de specialisti cu experienta. La fiecare doua saptamani fetele primesc si acte aditionale care includ sumele obtinute, comisioane, impozite, taxe platite, toate modelele au asigurare medicala privata, concedii de odihna si instruiri periodice.

Toate intrevederile cu clientii vor fi placute si se vor desfasura intr-un cadru privat special, in asa fel incat banii castigati sa fie cat mai multi. In acest fel se castiga bani buni cu o activitate facuta din placere, cunoasteti si oameni noi si aveti mereu un mediu de lucru placut si sigur, confidentialitatea fiind garantata intotdeauna.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si