Prima pagină » Vopseaua decorativa, ecologica, ieftina si simplu de aplicat in doar cateva minute

Vopseaua decorativa, ecologica, ieftina si simplu de aplicat in doar cateva minute

Autor: admin
0 comentarii

Daca vrei sa zugravesti peretii rapid si sa obtii si modele impresionante, efecte deosebite, te poti orienta spre vopseaua decorativa. Vopseaua decorativa se foloseste din ce in ce mai des pentru peretii de orice tip, ea poate transmite un mesaj vizual si reprezinta foarte bine un accesoriu de interior. Pentru ca e o vopsea pe baza de apa vopseaua decorativa nu contine substante toxice, nu exista miros neplacut dupa aplicare, ca la vechea vopsea.

Ea se poate adapta la orice tip de amenajare interioara, se poate obtine orice stil si design prin combinatii de culori si de vopseluri decorative de calitate. Se aplica pe lemn sau faianta si sticla, lemnul nu se curata si nu se niveleaza inainte de aplicarea vopselei, asa ca e mult mai simplu de vopsit.

Cele mai citite articole

Dupa ce s-a terminat vopsirea peretilor curatenia se face foarte repede, pentru ca vopseaua decorativa nu murdareste spatiul din jur. Toate culorile aplicate nu isi pierd din intensitate, se pot alege vopseluri decorative lucioase sau mate, de gasit si pe Rives.ro, dar si alte tipuri de vopseluri decorative cu diverse adaosuri de substante pentru efecte deosebite dupa aplicarea pe perete.

Daca le veti comanda de pe Rives.ro veti alege culoarea dorita, nuantele potrivite pentru pereti, veti primi si sfaturi de aplicare si alegere a vopselei, instructiuni de aplicare detaliate data de specialisti cu experienta, sfaturi si detalii tehnice.

Pe site aveti la dispozitie si tutoriale video de calitate pentru a vedea exact ce fel va arata zidul dupa aplicare. Decorarea peretilor interiori este acum mult mai simpla cu vopseaua decorativa, castigati timp si bani, rezistenta sa este mare, se comporta bine la variatii de temperatura si umiditate. Cu vopseaua decorativa nu numai ca vei termina mai repede ce ai de facut, dar intreg procesul va fi o joaca frumoasa din care va rezulta o locuinta origanala cu un decor deosebit, in care e o placere sa stai toata ziua.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si