Prima pagină » 6 schimbări în relație care pot însemna că partenerul se pregătește să te părăsească

6 schimbări în relație care pot însemna că partenerul se pregătește să te părăsească

Autor: admin
0 comentarii

6 schimbări în relație care pot însemna că partenerul se pregătește să te părăsească

Toate relațiile necesită efort, așa că s-ar putea ca, din când în când, să fii nevoită să te confrunți cu anumite conflicte. Însă, dacă simți o schimbare drastică în comportamentul partenerului, ar trebui să abordezi subiectul și să deschizi o conversație pentru a afla ce se întâmplă.

Este foarte important să comunicați eficient, deschis, pentru a cunoaște grijile care vă preocupă și pentru a căuta cele mai potrivite soluții. Dacă sentimentul tău s-a dovedit a fi corect, și decizi să îndreptați lucrurile, trebuie să fii conștientă că lucrurile nu se vor rezolva peste noapte. Întregul proces este unul încet, veți avea nevoie de multă comunicare și compromisuri înainte de a ajunge la o decizie finală.

Iată câteva semne că partenerul tău se gândește să te părăsească și cum puteți rezolva situația:

Nu vrea să se mai certe

Argumentele pot reprezenta un mod sănătos de a rezolva un conflict, de a ajunge la un compromis. Deși pare că lucrurile se îmbunătățesc pentru că partenerul nu vrea să provoace o ceartă, înseamnă, de fapt, că pur și simplu începe să renunțe. Acest lucru poate fi cu atât mai adevărat dacă în ultima vreme ați avut probleme, deoarece începe să creadă că singura soluție este despărțirea. De aceea, comunicarea este esențială în aceste momente, pentru că vă poate ajuta să rezolvați neînțelegerile.

Pentru el, relația nu este o prioritate

Având în vedere că sunteți doi adulți cu preocupări diferite, de multe ori, programul se poate să nu vă permită să petreceți atât de mult timp împreună pe cât v-ați dori. Cu toate acestea, dacă simți că partenerul nu acordă atenție anumitor nevoi pe care le ai, înseamnă că nu este suficient de important pentru el să facă acest lucru. Încearcă să deschizi o conversație și să ceri câteva explicații.

Este distant

Cele mai citite articole

Oamenii simt constant nevoia de contact fizic și afecțiune, fie că vorbim despre sărut, îmbrățișări sau sex. Așa că, dacă vezi o schimbare în comportamentul partenerului care indică lipsa acestor nevoi, s-ar putea gândi să părăsească relația. Iar acest lucru este cu atât mai adevărat, dacă nu există circumstanțe serioase care l-au provocat să adopte o astfel de atitudine.

Anulează constant planurile pe care le aveți împreună

Dacă partenerul nu se gândește că ar trebui să petreceți timp împreună sau își face alte planuri în timpul în care ar fi trebuit să faceți altceva, ar putea fi un semn că relația se apropie de sfârșit. În mod evident, ar trebui să abordezi acest subiect, iar dacă nu se arată interesat de lucrurile care te deranjează, este un semn clar că se gândește să încheie relația.

Nu vrea să vorbească despre viitorul vostru împreună

Un semn subtil că partenerul nu vrea să continue relația este acela că nu-și face planuri alături de tine. Asta ar putea include discuții cu privire la concediu, la sărbători sau aniversări, de exemplu. Dacă abordezi un subiect ce are legătură cu viitorul și observi că acesta evită să răspundă, poate fi un semn că relația voastră nu va dura atât de mult pe cât te aștepți.

Se gândește la separarea cheltuielilor

Dacă partenerul refuză să împărțiți anumite cheltuieli, ar putea fi un semn că își plănuiește o viață în care nu ești inclusă. Așa cum probabil știi deja, ar trebui să vorbești despre acest aspect și să știi exact cum stau lucrurile.

Citește și:
Motive științifice pentru care o căsătorie poate eșua

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/6-schimbari-in-relatie-care-pot-insemna-ca-partenerul-se-pregateste-sa-te-paraseasca-653786/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si