Prima pagină » 6 semne că nu veți avea o relație serioasă oricât de mult ai încerca

6 semne că nu veți avea o relație serioasă oricât de mult ai încerca

Autor: admin
0 comentarii

6 semne că nu veți avea o relație serioasă oricât de mult ai încerca

Pentru ca o relație să devină serioasă, este nevoie de doi parteneri care își doresc același lucru și au aceleași planuri de viitor. Dacă nu îți dorești să ai încă o discuție cu iubitul tău despre relația voastră, poți fi atentă la comportamentul lui. Poate oferi o mulțime de indicii.

Nu își face planuri

Dacă nu își face planuri cu tine atunci nu vrea o relație serioasă. Dacă te anunța în ultimul moment că vrea să te vadă este un semn că îi place să va petreceți timp împreună. Dar dacă ieșiți doar atunci când te invită în oraș în ultimul moment, nu este un semn prea încurajator că relația va funcționa. Nu este necesar să va plănuiți întâlnirile cu săptămâni înainte, dar dacă te anunță din scurt este clar un semn că nu vrea să se implice foarte mult.

Nu te prezintă prietenilor

Cineva care se află într-o relație va dori că iubita lui să își petreacă timp și cu prietenii lui. Dacă nu i-ai cunoscut încă prietenii cu siguranță există un motiv. El nu te va prezenta prietenilor săi dacă nu vrea să fie cu tine pe viitor.

Ești un secret

Dacă pe lângă faptul că nu te prezintă prietenilor lui, ei nici măcar nu știu că exiști în viață lui, atunci cu siguranță ar trebui să îți pui un mare semn de întrebare. Dacă te ține secret atunci este evident că nu își dorește o relație de lungă durată cu tine. Nu accepta genul acesta de joc pentru că vei suferi foarte mult. Da, sigur îți dorești intimitate în relația voastră dar asta nu înseamnă că nu trebuie să știe nimeni de existența ta.

Dispare pur și simplu

Cele mai citite articole

În general bărbații obișnuiesc să fugă de responsabilități, iar o relație serioasă este cu siguranță o responsabilitate pentru ei. Din păcate nu au curaj să îți spună în față că le este frică de o relație serioasă și preferă să se comporte ciudat, să nu îți mai răspundă la mesaje și să te facă pe tine să decizi să vă despărțiți. Dacă observi o astfel de atitudine mai bine pleci și încerci să mergi mai departe. Cel mai imporatant lucru într-o relație este comunicarea, dacă aceasta nu mai există atunci e mai bine să te îndepărtezi pentru a nu suferi mai târziu.

Provoacă certuri

Există posibilitatea ca tocmai din această frică de responsabilitate partenerul să aleagă să provoace diferite certuri fără vreun motiv anume tocmai pentru a te îndepărta. Gândește-te bine dacă îți dorești o astfel de persoană lângă tine pe termen lung.

Dacă întâlnești unul dintre aceste semne este decizia ta dacă vrei să îți confrunți partenerul și să rezolvi aceste probleme. Însă ar trebui să te gândești foarte bine cine ești, ce meriți tu de fapt și să nu te mulțumești cu puținul oferit de partenerul tău, poate te așteaptă ceva mai bun și un partener care să te merite cu adevărat.

Citește și:
Scuzele pe care le folosesc barbatii pentru a nu se implica intr-o relatie serioasa

Text: Andreea Pacioras
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/6-semne-ca-nu-veti-avea-o-relatie-serioasa-oricat-de-mult-ai-incerca-589417/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si