Prima pagină » Nikolaj Coster-Waldau dezvăluie câteva detalii despre finalul `Game of Thrones`

Nikolaj Coster-Waldau dezvăluie câteva detalii despre finalul `Game of Thrones`

Autor: admin
0 comentarii

Nikolaj Coster-Waldau dezvăluie câteva detalii despre finalul `Game of Thrones`

După șapte sezoane în care a interpretat rolul lui Jamie Lannister în renumitul serial `Game of Thrones`, actorul Nikolaj Coster-Waldau este nominalizat pentru primul său Emmy, anul acesta.

În scenariul pentru episodul `Dragon and the Wolf`, Jaime este descris ca „un călăreț singuratic îndreptându-se spre Nord, pe Kingsroad’. Actorul a dezvăluit că, în sezonul următor, Jaime va avea barbă, datorită timpului petrecut pe drum. Întrebat dacă se îndrepta către fratele lui, Tyrion, Nikolaj a răspuns că nu putem presupune acest lucru și că, deși se îndreaptă spre Nord, multe lucruri se pot întâmpla pe drum. „Ar putea fi mâncat de dragoni, nu știi niciodată. Sau s-ar putea împiedica, lucrurile se întâmplă. Sau și-ar putea găsi dragostea vieții”. Dragoste? Vă gândiți și voi la Brienne of Tarth?

Cu toate acestea, Nikolaj a continuat prin a spune că fanii vor fi, cu siguranță, foarte încântați de finalul show-ului. „Le-am scris scenariștilor când am terminat de citit și le-am spus doar atât `Nu cred că ați fi putut termina povestea într-un mod mai bun`. Pentru mine, a fost foarte satisfăcător, dar și foarte surprinzător, iar toate lucrurile care speram să se întâmple.. încă au avut sens. Nu este ca în poveștile în are criminalul este descoperit la sfârșitul filmului și ești surprins. În acest caz, au făcut o treabă foarte, foarte bună”.

Cele mai citite articole

De asemenea, actorului i-a fost destul de greu să se despartă de colegii de platou. „A fost puțin emoționant la sfârșit. Și totuși, de-a lungul show-ului, am avut multe despărțiri și câteva cine de rămas-bun. Când mi-a venit rândul, nu am crezut că o să mă afecteze, dar trebuie să recunosc că în momentul în care au spus `Aceasta serie s-a încheiat pentru Nikolaj`, a fost ceva umezeală în aer, în jurul ochilor mei, mai precis”.

Fanii `Game of Thrones` au primit câteva imagini din ultimul sezon din partea HBO, apărute săptămâna trecută, în care Jon Snow o îmbrățișează pe Sansa, iar teoriile în privința finalului deja au început să apară.

Citește și:
Primele imagini cu Jon Snow, Sansa și alte dezvăluiri din ultimul sezon `Game of Thrones`

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/nikolaj-coster-waldau-dezvaluie-cateva-detalii-despre-finalul-game-thrones-619233/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si