Prima pagină » 7 motive complet greșite pentru care rămâi într-o relație nefericită

7 motive complet greșite pentru care rămâi într-o relație nefericită

Autor: admin
0 comentarii

7 motive complet greșite pentru care rămâi într-o relație nefericită

Fericirea de la începutul relației începe să dispară și te întrebi dacă ești cu adevărat mulțumită de relația pe care o ai sau doar preferi să rămâi într-una nefericită. Există multe motive pentru care oamenii stau în relații toxice, însă frica de a nu rămâne singur este cel mai comun. Deși se crede că este un lucru rău în a fi singur, este mai rău să fii împreună cu persoana nepotrivită.

Ești nesigură dacă te multumești sau nu cu mai puțin decât meriți? Atunci ia în considerare aceste semne și, dacă se regăsesc în viața ta, înseamnă că ar trebui să închei relația.

1. Cunoști cazuri mai rele și speri că lucrurile se vor rezolva de la sine

Știi că ești nefericită, însă nu faci nimic ca să încerci să repari relația. Tu și partenerul tău vă distanțați din ce în ce mai mult, dar încerci să te convingi că ai văzut relații care mergeau mai prost supraviețuind, așa că de ce nu și a ta? Dacă aștepți să se rezolve de la sine, vei aștepta în zadar pentru totdeauna și asta înseamnă că te mulțumești cu puțin.

2. Îți pare rău pentru partenerul tău

Dacă gândul să te desparți de iubitul tău te face să te simți vinovată, ar trebui să te întrebi dacă nu cumva ăsta e singurul motiv pentru care încă rămâi cu el. Dacă stai într-o relație doar din milă este un lucru rău pentru amândoi. Dacă nu ești cu adevărat mulțumită de el, nu-l accepta doar din acest motiv.

3. Nu vrei să fii singură sau aștepți să apară cineva nou

Îți este foarte teamă să rămâi singură sau te îngrijorezi că nu vei găsi pe altcineva. Vrei cu adevărat să-ți petreci restul vieții întrebându-te cum ar fi fost dacă făceai alegerea potrivită? Dacă stai cu iubitul tău cu speranța că vei găsi pe altcineva mai bun, atunci cu siguranță te mulțumești cu mult prea puțin.

4. Îți faci griji în legătură cu copiii tăi

Cele mai citite articole

Nu există nicio îndoială că, dacă aveți copii, despărțirea va fi mult mai dificilă. Din această cauză, multe persoane stau în relații toxice pentru a nu-i deruta pe copii. Adevărul este că ei nu sunt atât de naivi pe cât crezi și există șanse ca ei să fie deja afectați de lucrurile negative dintre tine și partenerul tău.

5. Ești deja logodită sau căsătorită

Ai făcut deja pasul cel mare, însă abia acum realizezi că relația nu merge atât de bine pe cât credeai. Nu poți amâna momentul la nesfârșit, așa că e mai bine să termini lucrurile cât mai curând posibil. Chiar dacă ai făcut un angajament, îl poți rupe dacă asta înseamnă că e mai bine pentru amândoi.

6. Nu-ți poți imagina să-l vezi cu altcineva

Dacă stai cu el numai din motivul că nu poți suporta să-l vezi împreună cu altcineva, înseamnă că ești foarte îndrăgostită, însă că el nu te tratează cum ar trebui. Mai bine faci ceea ce e mai bine pentru tine decât să te îngrijorezi de ce ar putea urma.

7. Abia aștepți să petreci ceva timp singură

În majoritatea relațiilor sănătoase, partenerii nu pot suporta ideea de a sta prea mult timp departe unul de altul. Acestea fiind spuse, dacă preferi să petreci timp singură sau în compania altor persoane, atunci ceva nu este în regulă.

Citește și:
10 moduri în care îți poți da seama dacă ești îndrăgostită de cine trebuie

Text: Diana Babanica
Foto: Instagram.com/jeffkasser

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-motive-complet-gresite-pentru-care-ramai-intr-o-relatie-nefericita-608714/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si