Prima pagină » 6 semne care îți demonstrează că EL nu e pregătit pentru o relație serioasă

6 semne care îți demonstrează că EL nu e pregătit pentru o relație serioasă

Autor: admin
0 comentarii

6 semne care îți demonstrează că EL nu e pregătit pentru o relație serioasă

De câte ori nu ți s-a întâmplat să nu poți avea o relație din cauza faptului că partenerul pe care îl ai nu este pregătit să aibă o relație serioasă și de lungă durată? Probabil că de multe ori ți s-a întâmplat asta și la fel de multe ori ai suferit. 

Nu este ușor să ai o relație, mai ales când suntem într-o permanență schimbare și ne preocupăm mai mult de dezvoltarea noastră și de carieră decât de fericirea nostră. Atunci când te implici într-o relație trebuie să te implici cu totul, dar mai ales să nu ai așteptări. Cele mai multe dintre femei au așteptări extrem de mari atunci când intră într-o nouă relație și se văd alături de partener mult timp, însă, mai mulți factori le determină să își dea seama că el nu e pregătit pentru o relație serioasă și că nu are maturitatea necesară.

Cea mai mare provocare vine atunci când întâlnim persoana potrivită, ne înțelegem cu el, avem o conexiune puternică, însă el nu dă semne că ar vrea să aibă o relație serioasă, ci mai mult o aventură. Și astfel de experiențe au farmecul lor, însă la un moment dat în viață realizăm că avem nevoie de stabilitate și de o persoană care să ne susțină mereu.

Există o serie de semne la care trebuie să fii atentă și pe care nu ar trebui să le ignori, așa că iată care sunt ele:

1. Nu depune efort să petreceți timpul împreună

Una dintre problemele care pot apărea și care ar trebui să te pună pe gânduri este faptul că el nu face eforturile necesare pentru a vă petrece timpul împreună. Este important să ai o conexiune cât mai puternică cu partenerul tău, însă, dacă nu petreceți timpul împreună, acea conexiune nu poate exista. Chiar dacă aveți un program încărcat amândoi, ar trebui ca fiecare dintre voi să își dedice din puținul timp rămas liber relației voastre.

2. Nu este sincer

Un bărbat matur întotdeauna va fi deschis cu partenera lui și va putea vorbi absolut orice cu ea. Însă, dacă nu își dorește o relație serioasă, va vorbi cu tine doar atunci când el va vrea acest lucru și nici nu vei putea afla foarte multe lucruri despre el. Din acest motiv ar trebui să te ferești de un bărbat care este așa deoarece te va face să suferi.

3. Nu este ambițios

Cele mai citite articole

Femeile pot fi atrase de mai multe tipuri de bărbați, însă un bărbat hotărât și care știe ce vrea întotdeauna va avea farmecul lui. Un bărbat care nu știe sigur ce vrea, nu luptă pentru visul lui și nici nu este motivat să depună un efort în acest sens este un bărbat imatur, iar acest lucru se poate demonstra și în ceea ce privește relațiile deoarece prin comportamentul lui îi va transmite unei femei că nu este interesat de o relație serioasă. 

4. Nu știe ce presupune o relație serioasă

O relație presupune încredere, respect, devotament, dedicare și multe alte lucruri pe care fiecare dintre noi le consideră importante într-o relație. Cu toate acestea, un bărbat care e imatur nu știe ce înseamnă o relație și nici nu va vrea să afle, dorind să rămână într-o zonă de confort. De asemenea, este posibil ca el să fie obișnuit așa și din cauza relațiilor sau a experiențelor anterioare. 

5. Nu are un loc de muncă stabil

Chiar dacă la prima vedere ai crede că acest lucru nu poate fi un semn că el este un bărbat imatur, iată că poate fi. Dacă bărbatul de care te-ai îndrăgostit schimbă în mod constant job-urile, nu este niciodată mulțumit, fie că vorbim de salariu sau de colegii de muncă, atunci înseamnă că el nu este îndeajuns de matur încât să aibă o relație serioasă. Pe lângă asta, într-o relație este important ca fiecare partener să aibă independență financiară.

6. Nu știe să își exprime sentimentele

Foarte mulți bărbați consideră faptul că, atunci când își exprimă sentimentele, pot părea vulnerabili în ochii femeilor și nu vor mai fi atât de puternici. Ei bine, află că fiecare bărbat ar trebui să își exprime sentimentele pe care le are și să vorbească deschis cu partenera lui. De asemenea, ar trebui să te pună pe gânduri dacă devine irascibil atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor.

Citește și:
Cum să te ferești de persoanele nepotrivite atunci când folosești aplicații de dating

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/6-semne-care-iti-demonstreaza-ca-el-nu-e-pregatit-pentru-o-relatie-serioasa-679492/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si