Prima pagină » Film cutremurător despre incendiul de la Colectiv, prezentat azi în exclusivitate de Libertatea

Film cutremurător despre incendiul de la Colectiv, prezentat azi în exclusivitate de Libertatea

Autor: admin
0 comentarii

Film cutremurător despre incendiul de la Colectiv, prezentat azi în exclusivitate de Libertatea

Libertatea publică azi un film cutremurător despre Incendiul de la Colectiv și restituie adevărul intervenției de la Colectiv celor care sunt adevărații proprietari ai filmărilor: victimele, familiile și cetățenii.

Echipa de investigații Libertatea a decis, din respect pentru victime și pentru familiile lor, pentru demnitatea vieții, să blureze fețele celor aflați în agonie, ale morților și grupurile de cadavre. „Am considerat că interesul public de a se ști adevărul nu va fi afectat de protejarea fețelor, în condițiile în care întinderea dramei este deja cunoscută și important este felul în care au acționat salvatorii în primele zeci de minute, intervenție care, până astăzi, a fost ascunsă de către ISU și IGSU, două structuri ale Ministerului de Interne”. În rest, filmul este prezentat integral, așa cum a fost realizat el chiar de către salvatori.

Ofițerul de pompieri care a decis, acum câteva zile, să ofere imaginile redacției este dintre cei care, în urmă cu 4 ani, după incendiul de la Colectiv, a fost afectat de descoperirile ”Gazetei Sporturilor”. Atunci, echipa de investigații care lucrează acum la GSP și Libertatea, a dezvăluit că, în ciuda a ceea ce susțineau autoritățile, pompierii au știut de situația Clubului Colectiv. Cu mai mult de o lună înainte de incendiul devastator, ISU București primise, din partea altui organizator de concerte, o cerere pentru a asigura protecția în același sediu la un concert și mai mare! După investigația de presă, mai mulți șefi au fost demiși, iar alții au fost schimbați din funcții.

Cele mai citite articole

”Chiar dacă nu ne-a convenit ce ați scris atunci, ați scris adevărul! Iar acum, apropo de toate audierile de la Parchet și de apropierea a 4 ani de la eveniment, am simțit că e normal ca publicul să știe tot adevărul ca să se închidă cercul”, a explicat ofițerul de pompieri, care a cerut păstrarea confidențialității asupra numelui său.

La ora 10:30, aceste filmări vor fi difuzate integral la Adriana Nedelea LA FIX pe libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/film-cutremurator-despre-incendiul-de-la-colectiv-prezentat-azi-in-exclusivitate-de-libertatea-679965/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si