Prima pagină » Cele mai ciudate povești de dragoste din filme

Cele mai ciudate povești de dragoste din filme

Autor: admin
0 comentarii

Desigur, există excepții dacă un film are scene ce conțin nuditate. Deoerece trebuie să recunoaștem, în funcție de cine ne ține companie la film, o scenă de dragoste poate fi incomodă dintr-o varietate de motive. Stau cumva lângă tine mama, tata sau copilul? Dacă da, nu îți dorești nici măcar ca personajele să se sărute prea mult, ca să nu mai vorbim de altceva. Dar unele scene sunt atât de ciudate și incomode încât îți este greu să le privești singură. Iată o listă a scenelor care te vor face să spui „Ugh, putem să ne întoarcem la violența grafică, vă rog?”

Watchmen – superhero sexy time

Cel mai ciudat lucru din filmul Watchman este scena mare în care doi dintre protagoniști întrețin relații sexuale. Nite Owl (Patrick Wilson) și Silk Spectre II (Malin Akerman) își combină forțele pentru o acțiune de super-eroi. Este un sex de sărbătoare după o seară de luptă împotriva crimelor (și vine imediat după o încercare nereușită în care Nite Owl era nervos deoarece nu și-a putut îndeplini atribuțiile de super-erou). Ceea ce este cu adevărat ciudat este faptul că Nite Owl și Silk Spectre II fac dragoste în vehiculul Owlship.

American beauty – o aventură cu prietena fiicei tale nu este niciodată o idee bună

În ciuda faptului că American Beauty este, fără îndoială, un film minunat, plin de interpretări actoricești fantastice, acest lucru nu schimbă faptul că într-una dintre secvențe tatăl este atras de prietena fiicei lui. Atunci când Kevin Spacey și Mena Suvari au în sfârșit scena lor de dragoste (care provoacă vărsături), Mena este vizibil sensibilă și vulnerabilă, tocmai pentru a arăta cât de nepotrivită era situația încă de la început. Dar, pe tot parcursul filmului, fanteziile pline de pasiune ale lui Spacey despre ea sunt în general jucate cu umor, astfel atunci când ei se întâlnesc cu adevărat este o situație ciudată. Punctul culminant al scenei este când el o acoperă cu o plapumă. În plus, el este ucis câteva momente după.

Requiem for a Dream – chiar s-a întâmplat asta?

Scena inconfortabilă în cauză apare la sfârșitul filmului Requiem for a dream, când fiecare personaj principal este în cea mai rea fază a dependenței de droguri. Jennifer Connelly o interpretează pe Marion, o tânără dependentă de herionă, care dorește să își vândă corpul pentru a face rost de bani. Aceasta acceptă să fie recrutată să facă un spectacol erotic pentru o grămadă de bărbați. Aceasta nu este atât de mult o scenă de dragoste, este mai mult un act oribil și înfricoșător, care ilustrează modul în care drogurile te pot manipula și scot tot ce e mai rău și mai întunecat din tine.

Observe and report – nimic nu mai este amuzant

Aproape orice scenă de dragoste dintr-o comedie s-ar putea regăsi pe această listă: MacGruber, American Pie și Knocked Up – deoarece scenele de dragoste din comedii sunt jucate în special pentru amuzament, dar Observe and report nu este o comedie standard. Atunci când Seth Rogen își întâlnește în cele din urmă sufletul pereche, Anna Faris, scena lor de dragoste se petrece pe un teritoriu sălbatic. Aceștia încearcă să salveze scena cu o glumă, în timp de Faris întreabă „De ce te oprești?”. Aceasta este o exploatare a unei situații penibile.

The 40-Year-Old Virgin – prea mult, prea repede

Filmul constă aproape în întregime dintr-o succesiune de scene incomode. Este vorba despre mai mulți bărbați care lucrează la un magazin de electrocasnice dornici să îl ajute pe colegul lor Andy (Steve Carrell) să aibă primul contact sexual. Aceștia îi dau mai multe sfaturi nepotrivite, iar Andy se avântă în mai multe întâlniri dezastruoase. Andy se pregătește treptat să treacă la acțiune, iar prietenii lui îl încurajează să se grăbească. Într-o seară, fiind într-un club, o întâlnește pe Beth (Elizabeth Banks), o doamnă cu care Andy flirtează și care îl duce acasă la ea. Beth încearcă să îl seducă pe Andy într-un mod agresiv, biciuindu-l cu centura și mușcându-l de buză. În cele din urmă, înainte ca ceva mult mai rău să se întâmple, apar prietenii lui să îl salveze.

Breaking Dawn: Partea I – Foarte greu de filmat

Cele mai citite articole

Unul dintre beneficiile unei cărți față de un film este faptul că responsabilitatea de a aduce scene magice la viață este pusă pe umerii cititorului. Autorii descriu lucrurile în cele mai mici detalii, chiar dacă acestea transmit doar un sentiment sau o anume sensibilitate, misiunea este realizată. Un regizor, în schimb, trebuie să arate lucrurile într-un mod cât mai realist, iar actorii trebuie să prezinte în mod convigător o scenă care ar putea să nu fie realistă pentru personajele lor.

Pentru Breaking Down: Partea I regizorii s-au confruntat cu probleme în legătură cu mult-așteptatul moment al actului sexual dintre Bella și Edward. Bella (Kristen Stewart) și-a dat seama că a fost o idee proastă. Așa cum a fost scris în romanul lui Stephanie Meyer, scena sexului a trebuit să fie „mai inumană decât ți-ai putea-o imagina vreodată”, cauzând o frustrare profundă Bellei. Ca urmare, Kristen Stewart descrie filmarea scenei cu Robert Pattinson ca fiind una de agonie, chiar dacă el era actualul ei iubit din viața reală la acea vreme.

Fifty Shades of Grey – destul de ciudat

Filmul Fifty Shades of Grey descrie povestea unui milionar atrăgător, Cristian Grey, care are în plan să domine viața unei studente timide și neexperimentate, Anastasia Steele. Povestea de dragoste dintre cei doi este una neobișnuită, care ascunde însă secrete nebănuite. Formula de succes este introducerea scenelor picante și sexuale, pe principiul cunoscut, și anume, că sexul vinde.

Fiecare scenă de dragoste trece în continuare de la ridicol până la punctul culminant când Anastasia se răzgândește, după ce Christian o sperie foarte tare. Această scenă se petrece în camera de joacă a lui Grey, care conține cârlige, biciuri, lanțuri și multe alte dispozitive de tortură cu aspect medieval, cu care Anastasia nu are nicio problemă.

Dacă nu ești un romantic incurabil sau nu îți plac clișeele poți alege să vizionezi unul dintre filmele prezentate mai sus!

Citește și:
Cele mai bune 15 filme ale iernii, pe care merită să le vezi la cinema

Text: Anamaria Zanfir
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cele-mai-ciudate-povesti-de-dragoste-din-filme-687497/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si