Prima pagină » 7 lucruri pe care să le faci atunci când folosești Tinder

7 lucruri pe care să le faci atunci când folosești Tinder

Autor: admin
0 comentarii

7 lucruri pe care să le faci atunci când folosești Tinder

Însă, ce faci atunci când apelezi la o aplicație, cum este Tinder, care te ajută să te întâlnești cu cineva? Iată ce ar trebui să faci atunci când folosești Tinder:

1. Nu îți da niciodată datele personale!

În mod evident, datele personale trebuie să rămână personale. Chiar dacă găsești o persoană cu care împărtăsești aceleași interese și simți că ai petrece toată viața împreună cu el, nu îi dezvălui niciodată datele personale precum: adresa, CNP-ul sau chiar codul PIN. Nu ai vrea să știi că îți lipsește din cont o sumă considerabilă de bani sau că te vei trezi în fața ușii cu o persoană total necunoscută. Safety first!

2. Nu ieși cu orice persoană îți iese în cale!

Poate că simți nevoia să ieși cu oricine, mai ales după o despărțire nu tocmai plăcută, pentru a-ți alina rănile provocate de aceasta. Știm că probabil suferi, ai face orice să ieși din acea stare, însă nu ar fi cazul să ieși chiar cu orice persoană, mai ales dacă este pentru prima dată când folosești Tinder. Așteaptă o perioadă, cunoaște cât mai multă lume nouă astfel încât să ai mai multe oportunități, ai grijă la ceea ce îți spune fiecare, dar nu ieși chiar cu prima persoană cu care vorbești. Niciodată nu cunoști îndeajuns o persoană!

3. Nu îți face foarte mari speranțe!

Probabil ai auzit că îți poți întâlni marea dragoste pe Tinder, cunoaștem și noi destule cazuri care pot dovedi asta, dar cel mai bine este să nu ai mari speranțe. Da, îți poți găsi marea dragoste pe Tinder, însă e necesar să știi cu adevarat ceea ce îți dorești și să fii hotărâtă. Poți risca să suferi o foarte mare dezamăgire, mai ales când simți că ai găsit persoana potrivită, iar în realitate pare total altă persoană. Ai grijă ca speranțele tale să rămână moderate și întotdeauna să ai în vedere că în spațiul virtual toată lumea dorește să pară altcineva.

4. Nu-l lăsa foarte mult să aștepte!

Cu toate știm că bărbații nu prea au răbdare, mai ales când sunt în căutarea unei posibile relații. Iar noi, femeile, suntem destul de pretențioase atunci când este vorba despre bărbați și relații. Este de preferat să nu îl lași să te aștepte prea mult pentru că este posibil să își piardă interesul și să caute în altă parte ceea ce l-ai lăsat să piardă. E cool să faci pe inabordabilă, dar ai grijă să nu pierzi dacă ai această atitudine. Acceptă invitația lui în oraș, la un film, la o plimbare sau poate chiar la un one day trip.

5. Fii atentă la semnalele lui!

Cele mai citite articole

O primă întâlnire este întotdeauna mai dificilă, mai ales dacă ești o persoană introvertită și nu ai experiență în ceea ce privește relațiile. Important este să încerci să fii mereu atentă la semnalele pe care acesta ți le oferă, fie ele cât de minore sau neînsemnate, cum ar fi faptul că te privește direct în ochi atunci când îți vorbește sau că ar vrea chiar să te sărute. Semnalele acestea dovedesc faptul că ar avea intenții bune și că nu ar vrea doar o aventură, de tipul one night stand.

6. Ai grijă la modul în care te abordează!

Atunci când folosești Tinder, poți să ai de-a face cu persoane care au cu totul alte intenții decât cele pe care le ai tu. Fie că îți dorești o relație serioasă sau doar o persoană cu care să mai poți vorbi din când în când, important este să îți păstrezi capul pe umeri în orice situație, fie ea oricât de bizară. Dacă te cheamă la el încă de la prima întâlnire, ar trebui totuși să mai stai puțin să te gândești înainte de a face acest pas.

7. Fii sinceră!

Nimănui nu-i place să fie mințit, atât în viața reală, dar mai ales când vorbim de lucruri serioase cum ar fi o relație. Fii prietenoasă, deschisă către noi experiențe, cunoaște lume nouă, dar spune de la început lucrurilor pe nume. Nu îți ascunde adevărata personalitate și felul de a fi doar pentru a impresiona pe cineva. Există o persoană și pentru tine, chiar dacă până acum nu ai întâlnit-o. Lasă timpul să decidă. Să fii sincer întotdeauna va fi la modă!

Citește și:
Aceste 7 semne îți pot arăta dacă partenerul tău este infidel

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-lucruri-pe-care-sa-le-faci-atunci-cand-folosesti-tinder-657795/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si