Prima pagină » 7 semne care îți arată că prima iubire te afectează și acum

7 semne care îți arată că prima iubire te afectează și acum

Autor: admin
0 comentarii

7 semne care îți arată că prima iubire te afectează și acum

Fie că rămânem pentru tot restul vieții alături de prima iubire sau nu, acestea sunt 7 învățături pe care le putem lua din prima relație de iubire.

1. Îți arată cum este să te conectezi profund cu cineva

Prima experiență în dragoste îți arată cum este să fii conectat cu cineva care îți poate oferi un suport emoțional și intimitate. Indiferent de modul în care se termină relația, îți oferă șansa de a experimenta un întreg spectru al emoțiilor pe care dragostea le implică.

2. Înveți cum este să pui pe cineva mai presus de tine

Prima dragoste te învață cum este să iubești pe cineva necondiționat. În această perioadă înveți să te lași pe tine la o parte și să pui binele relației voastre mai presus de orice. Aceasta este o lecție despre cum să te ajuți în orice relație pe care o vei forma în viață.

3. Înveți cum să comunicați și să rezolvați împreună anumite probleme

Într-o relație problemele unuia dintre parteneri, devin problemele comune. Astfel, ajungi să înveți ce funcționează și ce nu funcționează în relația voastră, prin încercări și erori. Înveți cum să creezi un spațiu sigur și plăcut pentru o comunicare sănătoasă.

4. Realizezi ce îți dorești de la o relație

Prima ta relație te ajută să te descoperi mai mult pe tine și să îți creezi propria conștiință de sine. Te ajută să descoperi noi pasiuni și preferințe și realizezi ce vrei cu adevărat de la o relație. Toate aceste lucuri te ajută să învăți ce să cauți la viitorul partener.

5. Te învață să fii o persoană mult mai bună

Cele mai citite articole

Prima iubire este intensă și foarte copilărească. Magia primei iubiri te face să crezi într-o lume mai bună. Îți dorești să devii o persoană mai bună și să oferi cât mai multă dragoste.

6. Înțelegi diferența dintre o dragoste nebună și o dragoste matură

Realizezi că dragostea nu înseamnă să fii împreună în fiecare minut și să se creeze o dependență unul de altul. Te învață că fluturii din stomac se estompează și că o relație serioasă necesită foarte multă muncă. Înveți cum să formezi o echipă bazată pe sinceritate, acceptare și conviețuire unul cu altul. Afli că dragostea matură este atunci când doi oameni se susțin reciproc și lucrează pentru a deveni cea mai bună versiune a lor fără a-și pierde individualitatea în acest proces.

7. Realizezi că poți trece peste o despărțire și că te poți îndrăgosti din nou

Nu este nicio îndoială că prima despărțire este una dureroasă. Dar vei învăța să iei lucrurile pas cu pas și să treci peste acea etapă. Deși vei avea impresia că nu vei mai putea iubi vreodată, vei realiza că vei putea face asta, însă, îți vei alege partenerul cu mai multă înțelepciune.

Citește și:
Bărbații cu aceste trăsături de personalitate sunt cei mai buni iubiți

Text: Andreea Bughelea
Foto: Instagram (@negin_mirsalehi)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-semne-care-iti-arata-ca-prima-iubire-te-afecteaza-si-acum-611638/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si