Prima pagină » 8 motive pentru care femeile puternice rămân adesea singure

8 motive pentru care femeile puternice rămân adesea singure

Autor: admin
0 comentarii

8 motive pentru care femeile puternice rămân adesea singure

Să fii o femeie singură și independentă în societatea noastră este o adevărată provocare, în ciuda faptului că astfel de femei sunt din ce în ce mai numeroase, iar feminismul a intrat deja în mainstream. Pentru că o femeie puternică refuză să accepte o existență obedientă sau în umbra unui bărbat. Ea are opinii ferme, pe care și le susține fără ezitare. În plus, o femeie puternică nu se teme să iasă din zona ei de confort. Ea face ce vrea, când vrea, și nu-i pasă prea mult ce cred alții despre ea.

O femeie puternică are o existență destul de diferită de a celorlalți și nu prea bifează standardele succesului, așa cum sunt ele percepute în mod convențional. Este adesea criticată pentru ceea ce este. Unii o invidiază pentru viața pe care o duce, iar alții sunt intimidați de puterea ei. Viața ei este destul de diferită de a majorității, iar asta o face indezirabilă în anumite cercuri.

Iată 8 motive pentru care femeile puternice sunt adesea singure:

1. Nu le pasă de regulile societății

Femeile puternice își urmează glasul interior, iar asta le face să fie cumva împotriva standardelor impuse de societate. Faptul că nu se tem prea mult de consecințe le face imune la comentariile oamenilor. Femeilor puternice pur și simplu nu le pasă de judecată colectivă și joacă conform propriilor reguli.

2. Nu fac nimic în dezacord cu conștiința lor

Fiecare pas pe care îl fac este bazat pe faptul că vine din sufletul lor. Femeile puternice nu fac nimic împotriva principiilor și credințelor lor. Se ghidează doar după valorile lor și nu acceptă ideea de compromis.

3. Nu suportă persoanele pretențioase și false

Femeile puternice spun întotdeauna ce cred. Nu au intenții ascunse și nu joacă jocuri. Și nu le place să-i manipuleze pe alții. Pur și simplu spun lucrurilor pe nume, prin urmare urăsc ipocriții și simt imediat când cineva nu e pe bune.

4. Cea mai mare greșeală a femeilor puternice este să ofere fără să aștepte nimic la schimb

Cele mai citite articole

Unul dintre cele mai importante motive pentru care femeile puternice sunt adesea singure este că atunci când iubesc o fac din adâncul inimii lor. Iubesc necondiționat, fără să aștepte nimic la schimb. Prin urmare, dau adeseori peste oameni care iau lucrurile ca și cum li se-ar cuveni.

5. Personalitatea lor atât de plină de energie îi pune pe bărbați pe fugă.

Unei femei puternice nu îi este teamă să-și arate emoțiile. Este plină de pasiune, emoțională, fragilă, intensă și nu se teme să fie deschisă. Își susține cu tărie opiniile, fără să se sinchisească ce cred ceilalți despre ea. Din păcate, pentru unii e prea mult. Această aură de „neinfricată” îi și dăunează însă în anumite situații.

6. Își urmează întotdeauna inima, oricât de dureros ar fi asta

Prin urmare, uneori asta le duce în locuri minunate, alteori în împrejurări întunecate, cauzatoare de suferință, ceea ce le rănește profund.

7. Nu cer și nu urmăresc să li se dea atenție

Femeile puternice nu caută validarea și aprobarea celorlalți. N-au nevoie să li se spună că sunt iubite sau că cineva are nevoie de ele pentru a fi fericite. Secretul fericirii lor este în ele însele, iar pentru cei care au vieți terne și mai puțin interesante ăsta este un motiv de invidie.

8. Se ghidează după principiul „totul sau nimic”

Femeile puternice acceptă doar întregul și nimic mai puțin. Urăsc mediocritatea și jumătățile de măsură, iar cei mai mulți bărbați nesiguri pe ei sunt puși pe fugă de asta. Faptul că aceste femei se dedică în totalitate îi face pe mulți bărbați să se simtă insuficienți pentru ele.

Citește și:
10 moduri în care să savurezi perioadele în care ești singură

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/8-motive-pentru-care-femeile-puternice-raman-adesea-singure-671573/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si