Prima pagină » Cum să îți îmbunătățești relația cu ajutorul acestor mici 8 lucruri

Cum să îți îmbunătățești relația cu ajutorul acestor mici 8 lucruri

Autor: admin
0 comentarii

Cum să îți îmbunătățești relația cu ajutorul acestor mici 8 lucruri

Dacă ai o relație serioasă, știi deja că este nevoie de efort pentru a face ca lucrurile să funcționeze. Nu este îndeajuns să fiți foarte îndrăgostiți, ci trebuie să existe și reguli și respect reciproc.

Ți-am pregătit în continuare 8 lucruri mici, care pot face schimbări importante în relația voastră de-a lungul timpului.

1. Mulțumește-i partenerului tău pentru acel lucru pe care îl face mereu pentru tine

Probabil aveți deja un ritual al vostru în fiecare zi. Fie îți pregătește cafeaua, fie plimbă câinele în fiecare dimineață, aceste mici gesturi pot ajuta enorm o relație. Așadar, nu uita să îi mulțumești pentru atenția sa la detalii.

2. Fii de partea lui atunci când are o problemă

Trebuie să fii sincer într-o relație și să îi spui partenerului tău exact ceea ce simți. Cu toate acestea, în momentele dificile, când știi că este nervos sau supărat într-o problemă, încearcă să îl asculți cu atenție, iar apoi lasă să treacă ceva timp înainte să îți expui punctul de vedere. În plus, dacă simți că nu are dreptate, nu îi spune acest lucru dacă aveți lângă voi și oamenii cu care se află în acel conflict. Așteaptă să fiți doar voi pentru a avea o discuție.

3. Ai grijă de tine

Doar pentru locuiești cu iubitul tău nu înseamnă că nu trebuie să mai ai grijă de tine. Fă-ți regulat masaje, mergi la spa, la sală, orice te face fericită. Nu uita să îți cumperi ținute în care să te simți confortabil și, totodată, încearcă să nu uiți de lenjeria sexy care îl va bucura și pe partenerul tău.

4. Nu întârzia

Te gândești că probabil el nu va fi deranjat dacă vei întârzia cinci sau zece minute la o întâlnire. Ei bine, probabil acest lucru este valabil pentru prima sau a doua oară, însă dacă îți faci un obicei din a întârzia, s-ar putea să creadă că nu îi respecți timpul, iar asta este cu adevărat neplăcut.

5. Nu sta pe telefon în timpul întâlnirii

Cele mai citite articole

Uită de telefon la întâlnirea cu el. Evident, poți răspunde apelurilor importante, însă ar fi o lipsă de respect (și acest lucru este valabil și pentru întâlnirile tale cu prietenele) să stai tot timpul să îți verifici conturile de social media.

6. Nu uita să îl întrebi cum i-a fost ziua

Cum spuneam și anterior, lucrurile mici sunt cele care construiesc o relație puternică de-a lungul timpului. Fă-ți timp să îl întrebi mereu despre ziua lui, chiar dacă ești obosită și ți-ai dori doar să te uiți la serialul preferat. Acele câteva minute în care vorbiți vă întăresc relația.

7. Mâncați cina împreună la masă

Uită de mâncatul pe canapea în fața televizorului. Obișnuiți-vă să mâncați împreună, fără a fi distrași de alte lucruri. Este momentul perfect pentru a discuta despre ziua respectivă și pentru a face noi planuri.

8. Oferă-te să îl ajuți

Dacă are prea multe lucruri de făcut, încearcă să îl ajuți. Atunci când știi că trebuie să lucreze până târziu, oferă-te să faci tu cumpărăturile sau să pregătești cina. Îți va fi cu siguranță recunoscător.

Citește și:
Sfaturi pentru o relatie de durata de la celebritati

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cum-sa-iti-imbunatatesti-relatia-cu-ajutorul-acestor-mici-8-lucruri-693607/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si