Prima pagină » 8 semnale de alarmă la care să fii atentă când ești la prima întâlnire

8 semnale de alarmă la care să fii atentă când ești la prima întâlnire

Autor: admin
0 comentarii

8 semnale de alarmă la care să fii atentă când ești la prima întâlnire

Cu toate acestea, comportamentul unei persoane la prima întâlnire îți poate trasmite câteva semnale de alarmă. Există anumite lucruri pe care pur și simplu nu ar trebui să le accepți, deși par inofensive, deoarece mai târziu ți-ar putea arăta ca persoana de care ești interesată nu este deloc așa cum te așteptai.

Așadar, fii atentă la comportamentul lui la prima întâlnire și dacă întâlnești aceste semne, renunță înainte de a-ți pierde mai mult timp:

1. Lipsa manierelor

Fii atentă dacă îți deschide ușa atunci când este cazul, dacă te lasă pe tine să comanzi prima și, totodată, dacă este politicos atât cu tine, cât și cu chelnerul. Dacă el are un comportament neplăcut față de acesta, îți vei da seama ușor ce fel de persoană este, chiar dacă până acum ți s-a părut un bărbat cu adevărat fermecător.

2. Nu te ascultă

Scopul unei întâlniri este să vă cunoașteți mai bine și să aflați lucruri noi unul despre celălalt, iar asta înseamnă că este nevoie de un dialog. Dacă simți că el nu te ascultă deloc și doar își așteaptă rândul să vorbească, este puțin probabil să fie cu adevărat interesat de tine. Un alt semnal de alarmă este faptul că își verifică constant telefonul și chiar răspunde mesajelor, deși nu este nimic important. Nu ai nevoie de o astfel de persoană în viața ta, așadar nu te strădui să aveți și o a doua întâlnire.

3. Depășește limitele

Ți-ai dori ca limitele tale să fie respectate, iar asta este perfect normal. Dacă bărbatul cu care ai ieșit la întâlnire încearcă să le depășească, deși i-ai precizat că nu te simți confortabil cu un anumit tip de comportament, atunci ar trebui pur și simplu să renunți la întâlnire. Nu ne referim aici doar la atingeri fizice, ci și la întrebările prea personale la care te simți presată să răspunzi.

4. Se plânge constant

Cele mai citite articole

Întâlnirile ar trebui să fie un moment de relaxare. Evident, există emoții și un mic nivel de stres pentru ca totul să decurgă bine, însă nu ar trebui ca orele petrecute împreună să fie un prilej pentru ca tu să îi asculți toate problemele, mai ales dacă este prima întâlnire. Dacă nu poate spune nimic pozitiv despre ce se întâmplă în viața lui, probabil se află într-un punct dificil, iar o relație este ultimul lucru de care el ar avea nevoie.

5. Nu are planuri pe termen lung

Cel mai important în viață este să te bucuri de fiecare moment, însă un adult ar trebui să aibă și planuri pe termen lung, obiective pentru care lucrează, lucruri la care aspiră. Dacă pentru el aceste lucruri nu există, poate ar trebui să îți pui câteva semne de întrebare în privința sa. Este posibil ca el să nu se gândească serios la o relație pe termen lung, iar dacă tu asta îți dorești este clar că ai putea fi rănită.

7. Vorbește despre fostele relații

Nu ne putem preface că nu avem foste relații, însă pentru prima întâlnire viața amoroasă din trecut nu este întocmai cel mai bun subiect de discuție. Dacă singurul lucru de care îți povestește este fosta lui iubită, este un semn că el nu a depășit această relație, așadar nici nu ar trebui să se vadă cu noi persoane. Și mai grav ar fi să îți spună că semeni cu fosta lui iubită – aici ar fi momentul în care ar trebui să închei în mod elegant seara, deoarece tu ai putea fi doar o relație de consolare pentru el.

8. Face comentarii răutăcioase

Unele comentarii răutăcioase pot fi amuzante, pot fi chiar un flirt, însă dacă el spune ceva care te deranjează, ar trebui să știe asta. Spune-i dacă întrece limita, iar dacă el are în contiuare comentarii sau îți spune că ești prea sensibilă, nu te gândi și la o a doua întâlnire.

Citește și:
10 lucruri pe care bărbații le observă chiar de la prima întâlnire

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/8-semnale-de-alarma-la-care-sa-fii-atenta-cand-esti-la-prima-intalnire-693585/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si