Prima pagină » 8 semne care arată că încă se gândește la fosta iubită

8 semne care arată că încă se gândește la fosta iubită

Autor: admin
0 comentarii

8 semne care arată că încă se gândește la fosta iubită

Fiecare dintre noi ne-am întrebat, la un moment dat, dacă bărbatul cu care avem o relație încă se mai gândește la fosta iubită, dar, de cele mai multe ori, ni s-a spus să nu ne facem griji în privința unui asemenea lucru. Există totuși câteva semne în comportamentul lui care îți vor confirma sau infirma suspiciunile.

Odată ce vei observa aceste detalii, îți va fi dificil să mergi mai departe și să pretinzi că nimic nu s-a întâmplat. Atunci când vezi aceste semne la o persoană, trebuie să te gândești dacă vrei să continui relația alături de el sau este timpul să vă despărțiți. Iată o selecție a semnelor care arată că iubitul tău nu a trecut peste fosta relație:

Mintea lui este în altă parte

Dacă partenerul tău nu este atent la ce se întâmplă atunci când sunteți împreună, poate fi un semn că se poate gândi la altcineva. Desigur, poate fi preocupat din cauza altor probleme cu care se confruntă, nu neapărat o fostă iubire. Poți simți o ușoară distanță între voi, chiar dacă fizic sunteți împreună. Totuși, asigură-te că discutați despre acest lucru, înainte să îl acuzi că are sentimente pentru fosta prietenă.

Își apără fosta iubită atunci când se întâmplă să se vorbească despre ea

Dacă partenerul tău simte constant nevoia de a-și apăra fosta prietenă, mai ales în situațiile în care această persoană nu este subiectul principal al conversației, înseamnă că nu a trecut peste relația anterioară. 

O aduce în discuție pe fosta lui iubită

Va căuta mereu motive pentru care să o aducă în discuție. Își dorește să vorbească despre ea, dar nici nu poate să vorbească de față cu tine, fără a găsi un motiv întemeiat. Face acest lucru deoarece, în mod clar, încă se mai gândește la ea și încă mai are sentimente față de ea.

Se teme de relațiile de lungă durată

Dacă partenerul tău se retrage mereu din discuțiile privind viitorul vostru împreună, ar putea fi un semnal de alarmă. Totuși, îți poți da seama dacă acest lucru este din cauza unei foste relații destul de simplu: dacă partenerul tău are o problemă cu angajamentele de orice fel, fără ca acestea să aibă vreo legătură cu trecutul, înseamnă că nu este din cauza unei foste iubite, însă, dacă îți spune că teama pe care o are în privința angajamentului  provine dintr-o experiență neplăcută din trecut, atunci ai toate motivele să crezi că nu a trecut peste despărțirea de fosta prietenă.

Vrea să faceți aceleași lucruri pe care le făcea și cu fosta iubită

Cele mai citite articole

Atunci când două persoane sunt într-o relație de ceva timp, sunt ancorați într-o rutină, dar încearcă să își formeze noi tradiții. Acest lucru îi ajută pe cei doi să fie conectați în permanență. Dar atunci când observi că partenerul tău încercă să aibă aceleași obiceiuri pe care le avea și cu fosta iubită, poate fi o problemă, deoarece asta înseamnă că va încerca să-și amintească de ea cu fiecare lucru pe care-l faceți.

Nu își impune limite în relația cu fosta prietenă

Este important să setezi anumite limite atunci când vine vorba de o fostă relație. Dacă nu este dispus să facă asta, mai ales dacă noua parteneră îi cere acest lucru, poate demonstra că nu a trecut peste fosta relație. Unii parteneri care nu au trecut peste fosta relație nu își impun limite din teama că vor elimina orice posibilitate de a lua legătura cu un fost partener.

Încă nu a șters pozele cu ea de pe rețelele sociale

Nu este nevoie ca partenerul tău să șteargă toate pozele cu toate persoanele cu care s-a întâlnit vreodată, dar dacă acele imagini îi înfățișează în ipostaze romantice, atunci este un semnal de alarmă. Dacă pozele sunt de grup și lucrurile par a fi în regulă, fără a fi mult prea apropiați, nu ai de ce să-ți faci griji.

O contactează tot timpul

Dacă o persoană inventează scuze doar pentru a lua legătura cu o fostă iubită, după ce relația s-a terminat, este evident faptul că nu a putut trece peste. Vor căuta mereu ocazii prin care să fie din nou în contact cu ei, asta dacă nu sunt deja. Acest lucru se întâmplă nu doar în cazul în care încă mai există sentimente la mijloc, dar și în cazul în care nu au putut trece peste despărțire.

Citește și:
8 probleme într-o relație care sunt mai dăunătoare decât infidelitatea

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram.com/leoniehanne

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/8-semne-care-arata-ca-inca-se-gandeste-la-fosta-iubita-619113/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si