Prima pagină » 5 adevăruri pe care probabil nu le știai până acum despre divorțuri

5 adevăruri pe care probabil nu le știai până acum despre divorțuri

Autor: admin
0 comentarii

5 adevăruri pe care probabil nu le știai până acum despre divorțuri

Divorțul nu este o etapă ușor de trecut din viața unei femei, oricât de puternice am fi. În fond, este o experiență din care cu siguranță fiecare dintre noi avem ce învăța, fie că vorbim de cum să gestionăm mai ușor o problemă sau cum să ne dăm seama de persoanele toxice din viața noastră.

Iar dacă la mijloc se află și un copil, atunci lucrurile sunt cu atât mai complicate deoarece trebuie să găsești atături de fostul partener soluția ideală prin care să vă preocupați amândoi de creșterea copilului. Cu toate astea, important este să îți păstrezi optimismul și să îți dai seama că această experiență reprezintă pentru tine un nou început și o nouă șansă de a te redescoperi.

Însă, iată care sunt cele 5 adevăruri, pe care probabil nu le știai acum despre divorțuri:

1. 50% din cupluri regretă decizia de a divorța

Atunci când un cuplu decide să divorțeze, trebuie să își asume această hotărâre. Însă, se pare că aproximativ 50% dintre cuplurile care au divorțat își regretă decizia. Fie că a fost vorba de o decizie de moment, de vulnerabilitate sau de un cumul de motive, contează să nu ajungi să regreți o decizie care te implică atât pe tine, cât și pe altcineva.

2. Cu cât te recăsătorești de mai multe ori, cu atât mai mult vei divorța

Cu siguranță ai văzut deja în cercul tău de prieteni sau la persoanele publice nenumărate despărțiti și împăcări. Unii ar crede că este important să încerci să rezolvi lucrurile, oricât de mult ar fi afectată relația. Cu toate astea, statisticile ne spun că persoanele care se recăsătoresc de mai multe ori au mai multe șanse de a divorța tot de atâtea ori.

3. Cele mai multe divorțuri au loc în sudul unei țări

Cele mai citite articole

Deși poate suna neobișnuit, studii internaționale au arătat în sudul unor țări au loc cel mai des divorțuri, comparativ cu celelalte părți ale țării. Însă, în același timp, nu ar trebui să ne luăm după acest lucru.

4. În Statele Unite doar un președinte a divorțat

Este o regulă nescrisă care spune faptul că un președinte ar trebui să aibă o imagine curată și să pozeze într-o familie perfectă. Însă, cu toate acestea, un singur președinte al Statelor Unite a fost divorțat, iar el a fost Ronald Reagan. El s-a căsătorit în 1940 cu actrița Jane Wyman, dar au divorțat în 1948.

5. Cuplurile care au o relație la distanță sunt mai predispuse să divorțeze

O vorbă spunea că ochii care nu se văd se uită, iar acest lucru se aplică și în acest caz. Fie că unul dintre parteneri face naveta, acest lucru va afecta relația, chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru.

Citește și:
6 semne care îți arată că persoana pe care o placi nu îți împărtășește sentimentele

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-adevaruri-pe-care-probabil-nu-le-stiai-pana-acum-despre-divorturi-678331/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si