Prima pagină » 8 semne evidente că fostul tău iubit și-ar dori să vă împăcați

8 semne evidente că fostul tău iubit și-ar dori să vă împăcați

Autor: admin
0 comentarii

8 semne evidente că fostul tău iubit și-ar dori să vă împăcați

Întotdeauna este dificil să ai o relație bună cu fostul iubit după ce v-ați despărțit. Rămâneți prieteni pentru ca nu v-ați certat niciodată foarte rău sau pur și simplu treci peste relația cu el și o lași în trecut?

Este dificil să îndepărtezi complet o persoană din viața ta, mai ales dacă ați fost împreună destul de mult timp. Totodată, nu este deloc ușor să îți dai seama de obicei dacă el își dorește să rămâneți prieteni sau în diferite conversații observați cum începeți din nou să flirtați. Adesea semnele există, însă rar indică un lucru foarte clar, fiind mereu o situație interpretabilă.

Dacă ești interesată să te întorci la fostul iubit sau pur și simplu îți dorești să fii mai sigură de situația în care vă aflați, poți fii atentă dacă aceste te regăsești în aceste situații.

Te contactează constant

Dacă fostul tău iubit găsește mereu un pretext pentru a-ți scrie sau pentru a te suna, s-ar putea ca acesta să își dorească să reveniți la relația pe care o aveați. De cele mai multe ori va găsi o modalitate prin care să vorbiți zilnic, astfel încât situația voastră să fie neschimbată deși nu mai formați un cuplu.

Este cu adevărat interesat să afle ce mai faci

În fiecare zi purtăm conversații simple cu oamenii din jurul nostru, însă în cazul lui, simți că el vrea să știe cu adevărat cum te simți, ce ai mai făcut și de ce nu, ce planuri ai. Este un sentiment plăcut să știi că cineva este atât de interesat de tine în mod sincer, iar faptul că se concentrează în continuare asupra ta poate demonstra că are în continuare sentimente pentru tine.

Îți oferă mereu sfaturi

Dacă el te ascultă de fiecare dată și este atât de atent, încât chiar îți poate da sfaturi, este clar că își face în continuare griji pentru tine și își dorește să fii fericită. Pentru el nu contează că nu mai formați un cuplu, pur și simplu vrea să știi că te poți baza pe el oricând.

Este în continuare gelos

Cele mai citite articole

Încearcă să fii atentă atunci când vorbiți. Dacă menționezi numele unui alt bărbat, cum reacționează? Pune mai multe întrebări? Vrea să afle mai multe despre nivelul relației voastre? Dacă simți că este mai mult decât o simplă curiozitate, asta ar putea însemna că el are în continuare sentimente pentru tine.

Spune că s-a schimbat

Dacă v-ați despărțit din cauza unui lucru negativ pe care obișnuia să-l facă, fostul tău iubit probabil își dorește să știi că el s-a schimbat. Dacă îți amintește acest lucru în mod constant, probabil își dorește să îi oferi o nouă șansă.

Reacționează mereu la postările tale din social media

După ce te desparți de iubitul tău (în condiții bune) este normal să nu îi dai unfollow, însă dacă el îți apreciază fiecare postare în continuare, fie voi chiar ați rămas prieteni, fie vrea să îți transmită un mesaj.

Postează lucruri care știu că îți vor atrage atenția

Dacă fostul tău iubit este destul de activ în social media și, mai mult, postează citate sau melodii pe care le obișnuiați să le ascultați împreună, este posibil să își dorească să îți atragă atenția.

Amintește mereu diferite momente din relația voastră

Fostul tău partener găsește întotdeauna o modalitate prin care să amintească de momentele plăcute petrecute împreună? Este posibil ca el să fie nostalgic și să-și dorească să-ți amintești și tu de momentele frumoase petrecute împreună în speranța unei împăcări.

Citește și:
7 lucruri pe care doar cuplurile cu o conexiune emoțională puternică le fac

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/8-semne-evidente-ca-fostul-tau-iubit-si-ar-dori-sa-va-impacati-683193/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si