Prima pagină » 9 lucruri de reținut din rutina de seară a celebrităților

9 lucruri de reținut din rutina de seară a celebrităților

Autor: admin
0 comentarii

Prin urmare, este firească preocuparea oamenilor pentru rutina de seară, iar în articolul ce urmează vom observa obiceiurile de împrumutat ale femeilor de succes.

1. Deconectarea de la aparatura electronică

Nu este un secret faptul că aparatura electronică de care am devenit dependenți este dăunătoare pentru organism. Acesta este motivul pentru care odihna trebuie neapărat să presupună o pauză de la tehnologie. Arianna Huffington, editor șef al AOL Huffington Post Media Group, este doar una dintre persoanele care consideră îndepărtarea gadgeturilor un pas indispensabil în rutina de seară.

2. Întocmirea unei liste de lucruri de făcut în ziua ce urmează

Designer si antreprenor, Lauren Conrad, își încheie ziua prin realizarea unei liste de lucruri de făcut dar și prin stabilirea unor obiective pe termen scurt. Așadar, fie că îți propui să ajungi dimineața următoare la sală, să încerci un nou restaurant sau să petreci puțin mai mult timp cu familia, astfel de gânduri îți pot da un sentiment de siguranță pentru a adormi mai liniștit. În plus, acest obicei îți poate garanta și mai multă productivitate de zi cu zi, fiind conștient de sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

3. O baie relaxantă

Fără a invoca și motivele de igienă, un duș sau o baie fierbinte reprezintă modul perfect de a încheia o zi lungă. Este momentul în care te poți bucura de parfumul plăcut al săpunurilor favorite, poți reflecta asupra zilei tale, poți asculta albumul preferat. Orice ai alege, relaxarea și pregătirea pentru un somn odihnitor sunt aproape sigure, aspect garantat de actrița Viola Davis ori producătoarea Oprah Winfrey.

4. Decorarea dormitorului într-un mod plăcut

Locul în care dormi joacă și el un rol important în calitatea somnului și abilitatea de te destinde. Designerul Vera Wang acordă deosebit de multă importanță decorului camerei în care se odihnește și cunoaște faptul că un mediu plăcut este indispensabil pentru a combate oboseala acumulată pe timpul zilei.

5. Meditația

Cele mai citite articole

Adesea, ceea ce ne împiedică să ne bucurăm de somnul de care avem nevoie sunt gândurile ori îngijorările zilnice. Un mod eficient de a scăpa de ele este meditația, o activitate pe care actrița Jennifer Aniston și gazda talk-show-ului cu același nume, Ellen DeGeneres, o desfășoară constant. Acele câteva momente în care ne propunem să uităm, să iertăm și să ne eliberăm de energiile adunate pot fi cheia către un somn mai plăcut.

6. Cititul

Dacă ești mai degrabă interesat să evadezi din propria realitate și să te relaxezi prin a te afunda într-o altă lume, poți încerca să răsfoiești o carte sau o revistă, asemenea actriței Emma Roberts. Pe această cale vei reuși să îți stimulezi creierul cu informații noi în timp ce te pregătești să adormi.

7. Masajul relaxant

O modalitate de a te relaxa dinspre exterior pre interior este un scurt masaj, fie la cap, la mâini sau la picioare, după cum recomandă actrița Gwyneth Paltrow.

8. Somnul odihnitor

Pentru a fi mereu relaxată și pentru a avea grijă de organismul tău cel mai important lucru pe care îl poți face este să te odihnești. Pe asta mizează și Jennifer Lopez, care a declarat că pentru ea somnul reprezintă secretul frumuseții. „Frumusețea vine din interior. Trebuie să ai grijă de mintea, sufletul și corpul tău.”

9. Petrecerea timpului cu familia

Spre deosebire de restul activităților propuse care au în vedere relaxarea solitară, timpul petrecut cu familia este un prilej de a discuta cu cei apropiați, de a împărtăși diverse experiențe, de a obține sfaturi. Dat fiind că petrecem prea puțin timp alături de familie, atât fosta primă-doamnă a Statelor Unite ale Americii Michelle Obama, cât și COO-ul Facebook Sheryl Sandberg, știu că este necesar și extrem de plăcut să aloci niște timp familiei. În urma acestei activități obții acel sentiment de căldură și împlinire dat de prezența celor dragi, care te va ajuta să adormi mai liniștit.

Citește și:
Cum să îți creezi o rutină de îngrijire potrivită tipului tău de ten

Text: Oana Docan
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/9-lucruri-de-retinut-din-rutina-de-seara-a-celebritatilor-677649/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si