Prima pagină » 6 semne care îți arată că persoana pe care o placi nu îți împărtășește sentimentele

6 semne care îți arată că persoana pe care o placi nu îți împărtășește sentimentele

Autor: admin
0 comentarii

6 semne care îți arată că persoana pe care o placi nu îți împărtășește sentimentele

Se spune că nu poate exista o prietenie între un bărbat și o femeie deoarece, la un moment dat, unul dintre ei va începe să aibă sentimente. Însă ce faci când tu chiar începi să ai sentimente față de el, iar el nu ți le împărtășește? Știm că poate fi dureros la început, însă îți poți da seama de acest lucru dacă ești atentă la câteva semne.

Chiar dacă este destul de dureros să afli că persoana pe care o placi nu îți împărtășește sentimentele, nu ar trebui să te simți vinovată, ci este vorba mai degrabă de faptul că nu vă potriviți și că poate așa este mai bine. Important este să nu suferi și să nu faci din acest lucru o dramă. Există o persoană și pentru tine, chiar dacă nu ai cunoscut-o până acum.

Iar dacă simți că persoana pe care o placi îți dă semnale false, iată cum îți poți da seama că de fapt, el nu te place:

1. E deja implicat într-o relație

Doar pentru că ești într-o relație, acest lucru nu te împiedică să mai cunoști și să mai vorbești și cu alte persoane. Dacă persoana pe care o placi e deja implicată într-o relație, iar tu tot speri că va renunța la partenera actuală pentru tine, află că acest lucru se poate întâmpla destul de rar. Și chiar dacă poate începe să aibă sentimente pentru tine, acest lucru va răni în cele din urmă mai multe persoane.

2. Pare că vă grăbiți

Dacă vorbiți deja de câteva luni, iar el nu arată niciun interes față de a avea o relație cu tine, este un semn că ar trebui să încetezi să mai vorbești cu el deoarece, în cele din urmă, acest lucru îți va face rău. Pe lângă asta, timpul este extrem de prețios și nu trebuie să ți-l pierzi cu cineva care nu are aceleași sentimente pentru tine.

3. Nu îți dă semne că te place

Cele mai citite articole

Atunci când un bărbat te place, simți acest lucru, oricât de dificili și misterioși ar fi bărbații. Fie că unii inițiază întotdeauna o conversație sau te invită în oraș, un bărbat care nu te place nu va face niciunul dintre aceste lucruri. Chiar dacă poate părea o persoană timidă, o persoană care are sentimente pentru tine, va face tot posibilul de a se întâlni cu tine.

4. Nu este interesat de ce spui

Poți ajunge să înțelegi extrem de ușor dacă o persoană are sentimente pentru tine sau nu din felul în care vorbește. Dacă îți răspunde mereu având o atitudine arogantă și are răspunsuri seci, acest lucru ar trebui să te pună pe gânduri serios și să te facă să te întrebi dacă merită să îți pierzi timpul cu el sau nu.

5. A devenit o persoană toxică pentru tine

Avem tendința de a accepta persoanele toxice în viața noastră deoarece în mod ciudat ne este greu să ne despărțim de ele. Să fii îndrăgostit de o persoană care nu simte la fel este dureros, iar dacă mereu te rănește prin atitudinea și modul lui de a acționa, nu ar mai trebui să ai așteptări că te va place.

6. Te gândești mereu la el

Știm deja că atunci când începi să ai sentimente pentru cineva, te gândești mereu la acea persoană. Însă, chiar și așa, există o linie fină între a place pe cineva și a fi obsedat de acea persoană. Dacă te gândești mereu la el și acest lucru nu te lasă să te concentrezi pe aspectele cu adevărat importante din viața ta, este un semn care ar trebui să îți arate că este o persoană de care ar trebui să te îndepărtezi. 

Citește și:
7 lucruri pe care doar cuplurile cu o conexiune emoțională puternică le fac

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/6-semne-care-iti-arata-ca-persoana-pe-care-o-placi-nu-iti-impartaseste-sentimentele-678204/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si