Prima pagină » 9 promisiuni pe care orice cuplu ar trebuie să le facă

9 promisiuni pe care orice cuplu ar trebuie să le facă

Autor: admin
0 comentarii

9 promisiuni pe care orice cuplu ar trebuie să le facă

Să menții o relație poate fi greu, însă dacă reușiți, atât tu, cât și persoana iubită, să respectați aceste promisiuni, atunci puteți trece peste absolut tot.

1. “Promit să nu mă uit la serialul nostru favorit, cât timp ești plecat/ă.”

Unul dintre cele mai frumoaste lucruri într-o relație este că împărtășiți aceleași preferințe, iar faptul că la finalul unei zile de muncă vă relaxați împreună pe canapea, uitându-vă la serialul favorit, este un moment neprețuit. Chiar dacă crezi că este ridicol să faci această promisiune, știi că te vei enerva atunci când iubitul ar vedea noul episod fără tine, așa că promiteți asta.

2. “Promit să nu încetez să mai am grijă de mine, doar pentru că știu că tu mă vei iubi oricum.”

Când ești într-o relație, mai ales de mult timp, este ușor să începi să te neglijezi numai pentru că sunteți obișnuiți unul cu celălalt. Faceți această promisiune și încercați să vă surprindeți plăcut atunci când aveți întâlniri romantice.

3. “Promit să mă comport frumos cu familia ta.”

Este frumos să îți dai tot interesul să te înțelegi bine cu familia lui, pentru că, înainte de ține, aceștia erau singurele persoane importante pentru el, aceeași promisiune făcând-o și el. Astfel, evitați ceartă de pe drumul de întoarcere acasă și relația voastră va ține mai mult.

4. “Promit să nu mă comport că un copil și să nu îți răspund la telefon.”

Să fii în mijlocul unei certe este un lucru, dar să îți ignori complet partenerul este altul. Îi datorezi măcar să vorbești cu el și să rezolvați lucrurile. Poate a uitat deja de ceartă și vrea să te întrebe unde vrei să mergeți la cină sau poate te sună chiar pentru a-și cere scuze, și nu ai cum să aflii asta dacă nu îi răspunzi și te comporți că un copil râzgâiat.

5. “Promit să nu comand mâncare pentru tot restul vieții noastre.”

Întâlnirile ar trebui să facă parte din viața fiecărui cuplu, indiferent de vechime, pentru că cel mai mare inamic al relațiilor este plictiseala și predictibilitatea. Așa că, în loc să comandați mereu mâncare acasă, încercați să mergeți la un restaurant.

6. “Promit să nu îmi dau ochii peste cap atunci când mă iei la un eveniment și să fac tot posibilul să mă integrez.”

Cele mai citite articole

Meciurile pot fi sau nu activitatea ta preferată, așa cum prezentările de modă nu sunt a lui, dar, pentru că sunteți într-o relație, este important să uitați de aceste preferințe și să încerci tot ceea ce îi place jumătății tale. Cine știe, poate chiar te vei distra și vei afla lucruri noi despre persoana dragă.

7. “Promit să te ajut să faci treburile prin casă.”

Da, este neplăcut să speli vasele, să speli hainele și să faci curat. Dar atunci când ești într-o relație, iar toate acestea se dublează, este și mai rău să nu te ajute nimeni.

8. “Promit să nu te exclud din deciziile importante.”

Este important să va promiteți să nu uitați să vă consultați înainte de a accepta o ofertă de job în străinătate sau oricare altă decizie ce vă influențează relația.

9. “Promit să nu te țin pe loc din motive egoiste.”

Dintre toate promisiunile asta este probabil cea mai importantă pentru că, de ce ai sta cu cineva care nu îți vrea întotdeauna binele? Să îi permiți partenerului tău să evolueze și să îi susții aspirațiile și visele este cea mai evidentă metodă prin care îi arăți că iubirea este adevărată și că ești gata să îi rămâi alături pentru mult timp.

Citește și:
10 minciuni permise în orice relație fericită

Text: Andreea Maria Teodorescu
Foto: Instagram (@neginmirsalehi)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/9-promisiuni-pe-care-orice-cuplu-ar-trebuie-sa-le-faca-604308/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!