Prima pagină » 9 semne că îți plac bărbații toxici și cum să scapi de acest obicei

9 semne că îți plac bărbații toxici și cum să scapi de acest obicei

Autor: admin
0 comentarii

9 semne că îți plac bărbații toxici și cum să scapi de acest obicei

De parcă ne face plăcere să facem parte din toată această drama a emoțiilor. Poate fi vina obișnuinței, dar personal nu voi înțelege niciodată de ce sunt persoane care se complac în aceste situații.

Când vine vorba de mine, pot spune că nu am fost niciodată genul de persoană care să aibă un tipar pe care să-l urmeze referitor la relații, așa că oamenii din viața mea au fost foarte diferiți între ei. Și astfel am învățat de la fiecare câte ceva.

Din nefericire, unele persoane nu au norocul acesta. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji. Primul pas spre rezolvarea problemei este realizarea faptului că te confrunți cu una.

Așa că îți dezvăluim 9 motive pentru care alegi mereu să fii în preajma unui bărbat toxic și cel mai important, o să îți spunem despre cum poți scăpa de acest obicei.

1. Nu vrei să rămâi singură – ești îngrozită de ideea că toți cei din jurul tău sunt în relații și te simți în plus mai mereu. Un sentiment de acest fel este cel care te îndeamnă să accepți orice persoană care apare în viața ta doar pentru a părea că faci parte dintr-un grup.

2. Îți plac situațiile dificile – nu ești tocmai genul de persoană căreia să îi placă liniștea când vine vorba de viața sentimentală. Drama este plăcerea ta vinovată și, deși îți este greu să admiți, o relație fără certuri este pentru tine o risipă de timp. Ceartă, ceartă, ceartă – asta face împăcarea mult mai bună, nu-i așa?

3. Crezi că poți schimba persoanele – ceea ce nu vrei să înțelegi este faptul că sunt mari șansele ca ajutorul nedorit să se întoarcă împotriva ta. Nu este datoria ta să alegi pentru alte persoane, iar intenția ta de a îndruma pe cineva pe calea pe care tu o consideri bună nu este una dintre responsabilitățile tale.

4. Vrei să te simți dorită – pe lângă dorința de a fi iubita, îți doreșți destul de mult să ai și sentimentul că ești dorită și importantă pentru cineva. Cu părere de rău îți spun că aceste așteptări sunt de fapt doar efectul lipsei de încredere pe care o ai în tine.

Cele mai citite articole

5. Standardele tale sunt scăzute – învață să te prețuiești SINGURĂ. Nu mai transforma nevoile altora în prioritățile tale. Tu ar trebui să fii mereu pe primul loc. Dacă nu ești tu cea care are grijă de tine, cine o s-o facă?

6. Îți plac prea mult provocările – crezi că dacă vei reuși imposibilul starea ta de spirit o să se îmbunătățească. Vrei mereu să fii în mijlocul haosului pentru că doar așa simți că lucrurile sunt cu adevărat interesante.

7. Nu ai învățat din experiențele trecute – repeți de fiecare dată aceleași greșeli și nu îți asumi consecințele. Zona ta de confort este ceva din care nu vrei să ieși, iar acestă comoditate o să te afecteze pe termen lung.

8. Nu vrei să ai un angajament față de cineva – poate n-ai realizat asta până acum, dar te poți simți atrasă de persoana nepotrivită pentru că nu îți doreșți o relație serioasă și tot ce presupune aceasta. Preferi să eviți angajamentele deoarece nu simți că te poți implica cu totul.

9. Ajungi mereu la aceeași persoană – deși întâlnirile tale sunt cu persoane diferite, toți bărbații din viață ta semănă cu un fost. Fiecare relație pe care o începi este de fapt un déjà vu.

Acum cred că aștepți să citești secretul care să te scape de aceste obiceiuri. Ei bine, din păcate, nu există un sfat ideal pe care să-l urmezi și care să îți ofere detașarea completă față de persoanele nepotrivite. Oricât de mult ți-aș spune să eviți oamenii care îți fac mai mult rău decât bine, până nu vei realiza tu singură că este momentul să schimbi ceva, lucrurile vor rămâne la fel.

Nu te aștepta ca situația să se îmbunătățească atâta timp cât nu iei inițiativă. Îndepărteză-te de cei care te fac să te simți precum o opțiune și ia-ți timp pentru a te cunoaște și pentru a-ți seta propriile tale standarde.

Citește și:
7 lucruri pe care să NU le spui niciodată partenerului cu care ai o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/9-semne-ca-iti-plac-barbatii-toxici-si-cum-sa-scapi-de-acest-obicei-693528/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si