Prima pagină » Cele mai bune tratamente pentru o hidratare intensă

Cele mai bune tratamente pentru o hidratare intensă

Autor: admin
0 comentarii
Cele mai bune tratamente pentru o hidratare intensă

1. Puterea acidului hialuronic

CE ESTE: Dintre toate ingredientele din produsele cosmetice destinate hidratării profunde, acidul hialuronic ocupă o poziție fruntașă. Tocmai de aceea, pentru a oferi o piele perfect hidratată și netedă, tratamentul Power Hyaluronic de la Skeyndor combină acidul hialuronic cu acvaporinele, un grup de proteine ale membranei care permit transportul apei și al altor soluții în interiorul celulelor. Astfel, apa va fi distribuită în stratul mediu și profund al pielii, garantând procesul de reînnoire externă. Pe lângă senzația de hidratare de care te vei bucura, va avea loc și o atenuare a ridurilor cauzate de deshidratare, cu până la 90%.
DETALII: 224 lei / 45 de minute.
UNDE: Saloanele Getts. www.getts.ro.

2. Oxigenare din interior

CE ESTE: Tehnologia OxyGeneo este un concept unic, inspirat de modul în care izvoarele calde ajută la stimularea oxigenului din piele, grație concentrației mari de dioxid de carbon. Tratamentul reușește să utilizeze puterea regeneratoare a naturii, prin declanșarea unei reacții în corp care direcționează oxigenul către zona tratată, permițând o absorbție optimă de nutrienţi. Cu ajutorul dispozitivului utilizat, Capsugen, sunt produse bule de dioxid de carbon care se sparg ușor pe suprafața pielii, fiind astfel stimulat un flux de sânge bogat în oxigen. De asemenea, exfoliază și curăţă pielea la exterior, îndepărtând stratul de celule moarte. Este soluția noninvazivă ideală pentru a-ți hidrata tenul și pentru a obține o strălucire radiantă și sănătoasă.
DETALII: 240 lei / 50 de minute.
UNDE: Estetiq Medical Center, www.estetiquemedical.ro.

3. Hidratare prin ionizare dinamică

CE ESTE: Dacă nu ești adepta metodelor invazive pentru a avea un ten fără cusur, sănătos și hidratat, atunci tratamentul Guinot Hydradermie este alternativa ideală. Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât celulele noastre pierd energie, diviziunea celulară este redusă, sinteza de fibre de elastină scade, iar semnele de îmbătrânire se instalează. Pentru a combate toate aceste efecte ale trecerii timpului și pentru a menține un nivel optim de hidratare a pielii, tratamentul Hydradermie vine cu o tehnologie nouă, bazată pe ionizare dinamică. Aceasta stimulează activitatea moleculară și furnizează energie celulelor pielii, hidratând pielea în profunzime și ajutând la regenerarea ei. După o ședință, întregul aspect al tenului va fi îmbunătățit, căpătând o hidratare intensă, iar ridurile vor fi, și ele, diminuate.
DETALII: 338 lei / 60 de minute.
UNDE: Centrele Silhouette, www.silhouette.ro.

4. Până la ultimul fir de păr

CE ESTE: Părul tău are un profil energetic unic, un cod special care îi determină elasticitatea și sensibilitatea. Acesta poate fi determinat cu ajutorul unui sistem de diagnosticare, care descifrează nevoile tale de îngrijire. Dacă în mod normal părul tău e sănătos și hidratat, iarna, din cauza aerului rece și a căciulii, el poate deveni fragil, necesitând atenție sporită. Tratamentul Amoa by System Professional e creat special pentru a rezona cu nevoile părului tău, hrănindu-l în profunzime. Procesul cuprinde patru pași: aplicarea unui șampon, a unei infuzii tratament, a unei emulsii și un masaj de stimulare a scalpului. Vei pleca cu un păr sănătos și plin de strălucire.
DETALII: 150 lei / 40 de minute.
UNDE: Salonul Avangarde, București.

5. Mâini de catifea

Cele mai citite articole

CE ESTE: Tratamentul cu parafină este soluția ideală pentru a avea mâini catifelate și hidratate, îmbunătățind fluxul sanguin și prevenind îmbătrânirea. Mâinile tale se vor bucura de un adevărat răsfăț, care va începe cu o exfoliere, pentru a înlătura celulele moarte ale dermului, urmată apoi de aplicarea unei măști speciale și încheindu-se cu folosirea elementului-cheie: parafina. Mâinile sunt introduse într-un recipient cu parafină caldă până când se va forma o peliculă subțire, asemănătoare cerii topite. La finalul procedurii, nu numai că vei avea mâinile extrem de fine și de bine hidratate, dar vei observa și o îmbunătățire a calității unghiilor.
DETALII: 40 lei / 30 de minute.
UNDE: Tribute Salon by George Soare, www.tributesalon.ro.

Citește și:
7 sfaturi care te vor ajuta să scapi de pielea uscată în timpul iernii

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/cele-mai-bune-tratamente-pentru-o-hidratare-intensa-644460/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si