Prima pagină » (P) Sezonul reducerilor la portofele damă pe portofelultau.ro

(P) Sezonul reducerilor la portofele damă pe portofelultau.ro

Autor: admin
0 comentarii

(P) Sezonul reducerilor la portofele damă pe portofelultau.ro

(P) Sezonul reducerilor la portofele damă pe portofelultau.ro

Dacă bărbații cumpără un singur portofel pe care îl folosesc tot timpul, în cazul femeilor lucrurile stau puțin diferit. Acestea au câte un portofel în funcție de ținută, astfel încât să se asorteze și să arate cât mai bine. De aceea acestea mai cumpără câte un portofel din când în când, mai ales atunci când au de mers la un eveniment special precum o nuntă sau un alt eveniment la care se cere o ținută elegantă.

Ei bine, vestea bună este că sunt destul de multe portofele dama la reduceri, așa că poți profita de acest lucru pentru a mai completa colecția ta de portofele cu câteva piese. Asta mai ales că acum prețurile sunt reduse și mai accesibile pe portofelultau.ro, acolo unde găsești o mulțime modele, deci chiar ai de unde alege.

Dar totuși nu te grăbi să cumperi un portofel doar pentru că e la reducere, ci mai degrabă ar trebui să faci alegerea cu grijă. Asta pentru a te bucura apoi de o achiziție pe care să nu o regreți mai târziu. Așa că am pregătit pentru tine câteva sfaturi care te vor ajuta să faci o alegere bună.

Cum să alegi un portofel pentru damă în mod corect

Dacă ți-ai propus achiziția unui nou portofel, atunci ar trebui să ții cont de următoarele aspecte:

  1. Dimensiuni

Dimensiunile unui portofel de damă sunt foarte importante. De aceea ar trebui să te gândești puțin înainte de a stabili cât de mare ar trebui să fie portofelul pe care îl cumperi.

Sunt modele care se pliază, dar și modele mai lungi. De asemenea sunt persoane care pur și simplu nu acceptă să îndoaie banii. Iar în funcție de actele pe care vrei să le ții în portofel, ai un nou detaliu la care să te gândești atunci când urmărești dimensiunile unui portofel. Totodată, trebuie să stabilești cât de des vei folosi portofelul.

Cele mai citite articole

Există portofele bifold dar și trifold, adică acelea formate din două părți precum și cele formate din trei părți. Ultimul model oferă desigur mai multe compartimente, așa că dacă ai nevoie de mai mult spațiu în portofel, ai putea opta pentru acest model.

  1. Câte carduri vei păstra în portofel?

Un alt detaliu la care să te gândești: ai multe carduri de credit dar și de fidelitate pentru diferite farmacii sau alte magazine? Ei bine, dacă răspunsul este afirmativ, atunci ar trebui să alegi unul cu multe compartimente pentru carduri.

  1. Material

Foarte important este și materialul din care este făcut portofelul. În magazine găsim tot felul de portofele de damă, de la cele din piele naturală, la cele din material textil, ori chiar din piele ecologică. Pielea naturală este însă un material foarte rezistent, așa că ar trebui să iei în calcul acest detaliu.

  1. Culoare

Culoarea este și ea un criteriu important pentru alegerea unui portofel. Asta deoarece majoritatea femeilor aleg să asorteze portofelul la diferite ținute. Există culori clasice precum negru și maro, dar și culori mai vii precum roșu, verde sau albastru. Alegerea o faci în funcție de ținută ori de motivul pentru care cumperi un nou portofel.

Sunt și foarte multe portofele care chiar arată precum o operă de artă, cu diferite picturi pe ele sau imprimeuri. Și acelea ar putea fi o alegere inspirată.

Acestea fiind spuse, credem că știi acum ce portofel de damă trebuie să îți cumperi și suntem siguri că vei face o alegere de care te vei bucura foarte mult timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-sezonul-reducerilor-la-portofele-dama-pe-portofelultau-ro-617731/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si