Prima pagină » (P) 5 Produse cosmetice de nelipsit din trusa de machiaj

(P) 5 Produse cosmetice de nelipsit din trusa de machiaj

Autor: admin
0 comentarii
(P) 5 Produse cosmetice de nelipsit din trusa de machiaj

Gama de produse cosmetice disponibilă pe piață este extrem de variată. Găsim produse cosmetice în funcție de fiecare tip de ten, în funcție de vârstă, dar și în funcție de buget. Cu toate acestea, ce produse cosmetice sunt cu adevărat necesare? Iată ce nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj!

5 Produse de make-up care nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj

Chiar dacă nu obișnuiești să te machiezi în fiecare zi, trebuie să porți cu tine trusa de make-up și să fii întotdeauna pregătită cu produsele utile. Mai jos îți prezentăm ce produse ar trebui să conțină trusa ta de cosmetice pentru a fi completă!

Fond de ten. Fondul de ten este produsul cosmetic esențial deoarece funcționează ca o barieră împotriva factorilor externi și te protejează de poluarea, praful și mizeria din mediul înconjurător. Cel mai important este să alegi un fond de ten în funcție de nevoile tenului tău pentru a-ți acoperi imperfecțiunile și pentru a nu lăsa un aspect de mască.

Corector. Al doilea produs important din trusa de machiaj este corectorul. Este produsul cu o acoperire mai mare chiar și decât fondul de ten deoarece reușește să ascundă chiar și imperfecțiunile pe care fondul de ten nu le acoperă. Corectorul este un produs de bază deoarece îți ascunde coșurile, cearcănele, petele roșii sau alte semne de pe chip. De regulă, alegerea corectorului se face și în funcție de nuanța fondului de ten. Mai exact, corectorul trebuie să fie cu un ton sau două mai deschis decât fondul de ten și se aplică în zonele în care ai nevoie de corectare, prin tamponare.

Kit pentru sprâncene. Nu știi niciodată când este nevoie să îți reîmprospătezi aspectul tenului și să te pregătești pentru un eveniment neplănuit. Un kit de sprâncene te va ajuta să îți evidențiezi frumusețea naturală a chipului deoarece îți accentuează forma sprâncenelor. Caută un kit care să conțină ceară pentru stilizarea sprâncenelor și două farduri: unul mai deschis la culoare și unul închis care să acopere firele lipsă.

Cele mai citite articole

Rimel. Este produsul de machiaj pe care orice femeie trebuie să îl dețină, indiferent de vârstă. Rimelul aduce un plus de intensitate privirii, îți evidențiază forma ochilor și oferă volum și lungime genelor. Pentru un rezultat garantat, aplică rimelul în mișcări zig-zag, de la rădăcină spre vârful genelor.

Gloss sau ruj. De preferat este sa le ai pe amândouă deoarece gloss-ul este ideal pentru zi, iar rujul se potrivește evenimentelor de seară. Culoarea rujului și a gloss-ului se alege în funcție de culoarea pielii, a ochilor și a părului.

Acestea sunt principalele cinci produse de machiaj care nu trebuie să îți lipsească din trusa de farduri pe care o porți zilnic în geantă. Bineînțeles că poți adăuga suplimentar produsele pe care le îndrăgești precum pudra compactă, blush-ul de obraz, o trusă de farduri și un creion negru de ochi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-5-produse-cosmetice-de-nelipsit-din-trusa-de-machiaj-649870/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si