Prima pagină » 3 semne clare că ești obsedată de noua relație

3 semne clare că ești obsedată de noua relație

Autor: admin
0 comentarii

3 semne clare că ești obsedată de noua relație

Ar trebui să existe diferențe clare între a fi îndrăgostită, atrasă sau obsedată de o persoană (prin „obsedată” ne referim, bineînțeles, la a-i verifica intens activitatea de pe rețelele sociale). Din nefericire, nu mereu distingem cele trei sentimente. O mulțime de oameni se pot regăsi în relații pe care le cred sănătoase, ceea ce în realitate s-ar putea să nu fie cazul. Ai putea să-ți dai seama dacă ceea ce simți reprezintă iubire sau dragoste oarbă?

Chiar și atunci când ți-au fost prezentate toate dovezile, poate fi dificil să recunoști că acel sentiment puternic ar putea fi doar o pasiune sau obsesie, și nu acea dragoste sinceră pe care ți-o dorești atât de mult. Iată care sunt cele trei semne care, potrivit experților, arată că ai putea fi obsedată de o nouă relație:

Îți neglijezi responsabilitățile și angajamentele

Aici vorbim despre muncă, școală sau alte responsabilități importante pe care nu le mai respecți pentru că ești contactată în ultimul moment de acea persoană, care vrea să vă întâlniți la o oră stabilită, fără să ia în considerare programul sau nevoile tale. Atunci când neglijezi celelalte atribuții și angajamente pe care le ai doar pentru a fi disponibilă pentru el, ai putea ajunge într-un moment când vei regreta aceste acțiuni. Nimeni nu îți oferă înapoi timpul, deci folosește-l cu grijă, în compania unor persoane care îți respectă nevoile.

Amâni lucrurile pe care le ai de făcut pentru că aștepți să te sune

Dacă aștepți ca acea persoană să te sune și amâni lucrurile pe care le ai de făcut, înseamnă că îți irosești timpul. Bineînțeles, acest lucru poate fi în regulă dacă ți-a arătat cât de mult însemni pentru el și ai siguranța că relația voastră are un viitor. 

Îți ignori prietenii

Cele mai citite articole

Atunci când dezvolți o obsesie pentru o persoană, te-ai putea regăsi la un moment dat în situația de a-ți ignora prietenii, de a refuza ieșiri în grup sau chiar de a uita să le răspunzi la mesaje. În final, unii dintre ei s-ar putea îndepărta, deoarece vor simți că ești prea absorbită de propria ta lume, iar ei nu reprezintă o prioritate. 

Dacă observi aceste semne în comportamentul tău, încearcă să privești situația în ansamblu și să îți răspunzi la o întrebare: „Ce adevăr îmi este greu să accept?”. Nu trebuie să te oprești din orice ai face pentru că cineva decide că doar în acel moment are timp de petrecut cu tine.

Citește și:
Motivele care te determină să rămâi într-o relație nefericită

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/3-semne-clare-ca-esti-obsedata-de-noua-relatie-650773/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si